«Συγγνώμη» από τον δήμαρχο Σμύρνης για το πάρτι μέσα σε Ορθόδοξο ναό, vid

Σε...καθυστερημένη συγγνώμη προχώρησε ο δήμαρχος Σμύρνης, μετά την απίστευτη πρόκληση με το πάρτι που διοργανώθηκε στον ιστορικό ναό του Αγίου Βουκόλου, με άδεια της δημοτικής αρχής.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας της Σμύρνης, Γιώργος Θεοδωρίδης, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ότι ο δήμαρχος Σμύρνης Τουντς Σογέρ του τηλεφώνησε και του ζήτησε συγγνώμη.

«Ο δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου Σμύρνης Τουντς Σογέρ με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου εξέφρασε την ειλικρινή του λύπη και ζήτησε συγγνώμη» έγραψε στο Twitter.

Πρόσθεσε ότι για το θέμα δέχθηκε και τηλεφώνημα από τον επαρχιακό πρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), που εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη αλλά και ότι είναι στο πλευρό της κοινότητας, όπως και ότι θα μεταφέρει το θέμα στην Άγκυρα.

«Ήταν ένα ατυχές γεγονός, τώρα είναι ώρα να κοιτάξουμε στο μέλλον. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη προς τον Σύνδεσμο Υποστήριξης Ελληνικών Ιδρυμάτων, τους προέδρους και τα μέλη των Κοινοτικών Ιδρυμάτων μας και όλους τους αγαπημένους μας φίλους που μοιράστηκαν τη θλίψη μας», κατέληξε ο κ. Θεοδωρίδης.

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί