Κέννεντι για Ουκρανία: «Ετοιμάζουν να θυσιάσουν και ζωές Αμερικανών»

Τι θέλει να πει άραγε; Θα σταλούν Αμερικανοί στρατιώτες στην Ουκρανία;

Σε μπαράζ αναρτήσεων μέσω του Twitter προέβη ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Ρόμπερτ Φ. Κέννεντι Τζ., κατηγορώντας ανοικτά το κατεστημένο των ΗΠΑ πως ευθύνεται για τις εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανών που πέθαναν τους τελευταίους μήνες.

Θυμίζουμε πως ήδη πολλές φορές ο άνδρας που φιλοδοξεί να «τρέξει» στις προεδρικές εκλογές με τους Δημοκρατικούς (αντί του Μπάιντεν) έχει προτάξει την ανάγκη ειρήνης στην Ουκρανία και ταυτόχρονης επαναπροσέγγισης με τη Ρωσία του Πούτιν.

Ακολουθούν τα μηνύματά του:

«Εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανοί νέοι έχουν ήδη πεθάνει επειδή το κατεστημένο της εξωτερικής πολιτικής της Αμερικής παρέσυρε τη χώρα τους σε πόλεμο για να εκπληρώσει τη μάταιη + ανώφελη γεωπολιτική φαντασίωση. Τώρα, αντί να αναγνωρίσει την αποτυχία, ο Μπάιντεν προετοιμάζεται να θυσιάσει και ζωές Αμερικανών.

Εν τω μεταξύ, οι πόλεις μας παρακμάζουν, οι υποδομές μας καταρρέουν, η μεσαία τάξη μας καταστρέφεται, η εγκληματικότητα εκτινάσσεται στα ύψη, οι χρόνιες ασθένειες και ο εθισμός κυριαρχούν. Μπορούμε να τα θεραπεύσουμε όλα αυτά αν προσπαθήσουμε. Όχι όμως αν ρίχνουμε τους πόρους μας σε ξένες περιπέτειες.

Ο Μπάιντεν έχει χάσει το δρόμο του. Δεν έχει επαφή με τις πραγματικές ανάγκες και προτεραιότητες του αμερικανικού λαού. Σας ενδιαφέρει περισσότερο η παγκόσμια στρατιωτική κυριαρχία ή θα θέλατε να ξαναχτίσουμε την ευημερία μας από μέσα προς τα έξω;».

απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί