«Μισάνθρωποι»: Έρχονται αποκαλύψεις στην Ε.Ε. για ΠΟΥ και κυβερνήσεις ώστε να ακολουθήσει ΧΟΥΝΤΑ, vid

«Τριγμοί» με κοινή συνέντευξη ευρωβουλευτών στις Βρυξέλλες - Ποιά η παγίδα

Η Γερμανίδα βουλευτής Κριστίν Άντερσον την περασμένη εβδομάδα απευθύνθηκε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αποκαλώντας τον μια ομάδα «παγκοσμιοποιημένων μισανθρώπων» τους οποίους η ίδια – και μια ομάδα επτά ακόμη βουλευτών, έχουν ορκιστεί να διαλύσουν!

Αυτό που ισχύει πάντα είναι πως μέσα από το σύστημα δεν νικά το σύστημα και φυσικά δεν είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) που κυβερνά τον πλανήτη (ΕΔΩ η αλήθεια)!!!

«Ένα μη εκλεγμένο όργανο όπως αυτό που ελέγχεται και διοικείται από πολυδισεκατομμυριούχους δεν πρέπει ποτέ να επιτρέπεται να ενεργεί στη θέση μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης», είπε χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια του συνεδρίου της Πρωτοβουλίας Πολιτών στις Βρυξέλλες.

Η Άντερσον λέει ότι θα καταδείξει και θα κατονομάσει οποιαδήποτε άτομα, συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών αξιωματούχων και βουλευτών, που υποστηρίζουν την «αρπαγή εξουσίας» του ΠΟΥ και δεν σέβονται την δημοκρατία.

«Εσείς [ΠΟΥ] είστε η μικρή περιθωριακή μειοψηφία», συνέχισε. «Εσείς είστε αυτοί που δεν έχετε το δικαίωμα να υπαγορεύετε στους ανθρώπους τι θέλουν και τι δεν θέλουν».

Όλα δείχνουν πως θα βγουν αλήθειες για υπαλλήλους της παγκόσμιας εξουσίας, οι οποίοι ταλαιπώρησαν τους λαούς! Ωστόσο, όλοι αυτοί που φωνάζουν τώρα στο ευρωκοινοβούλιο ή και αλλού, όταν έρθει η ώρα ενδεχομένως «αγκαλιάσουν» την «λύση» που θα δοθεί από το ίδιο σύστημα που είχε στρατολογήσει τους προηγούμενους, έτσι ώστε να επιβληθεί στους ανθρώπους η χούντα της τεχνητής νοημοσύνης!

Δείτε το βίντεο σε σχέση με όσα ειπώθηκαν:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί