«Ένα μπορώ να πω: Συνεχίστε έτσι»! Σοκαριστική παραδοχή Γερμανού στρατηγού για την Κριμαία, vid

Η Γερμανία ουσιαστικά βρίσκεται σε πόλεμο με την Ρωσία! Αυτό μοιάζει τετελεσμένο...

Οι Γερμανοί διεθνιστές αναφέρουν πλέον ανοιχτά πως βρίσκονται σε πόλεμο με την Ρωσία!!! Ο απόστρατος στρατηγός Klaus Wittmann, σε συνέντευξή του, αρχικά εξηγεί ότι πρέπει κανείς να κάνει υπομονή με την ουκρανική επίθεση:

“Θα πρέπει να εξοπλίσουμε την Ουκρανία σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό και να την υποστηρίξουμε με στρατιωτικό εξοπλισμό. Το γεγονός ότι η Ρωσία μπόρεσε να αμυνθεί (σ.σ. παραδοχή πως ο πόλεμος έχει επιθετική μορφή εναντίον της Ρωσίας, η οποία εισέβαλε στα ρωσικά εδάφη της Ουκρανίας για να προλάβει καταστάσεις) τόσο εντατικά για έξι μήνες και να αναπτύξει ναρκοπέδια σε σχεδόν βιομηχανική κλίμακα έχει να κάνει και με το γεγονός ότι έχουμε καθυστερήσει έξι μήνες με πολλές από τις παραδόσεις που φέραμε εκεί (σ.σ. Ωστόσο ό,τι και αν στέλνει το ΝΑΤΟ η Ρωσία το καταστρέφει οδηγώντας ΝΑΤΟ και Ουκρανούς σε ολοκληρωτική ήττα! Αυτό αποφεύγει να το αναφέρει ο στρατηγός ως αιτία).

Τέλος ο Wittmann δείχνει ξεκάθαρα πως η Γερμανία βρίσκεται σε πόλεμος με την Ρωσία επικροτώντας την τρομοκρατική ενέργεια στην γέφυρα της Κριμαίας ή αλλιώς γέφυρα του Κερτς που σκότωσε δύο αμάχους, τους γονείς ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο τώρα έμεινε ορφανό!

«Όσο για την γέφυρα του Κερτς μπορώ μόνο να πω μόνο ένα: Συνεχίστε έτσι!»

https://youtu.be/oSZbqMj_zmQ
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί