Μαρτυρίες πλημμυροπαθών: «Κάθε γειτονιά έχει 2-3 νεκρούς – Είδαν πτώματα στους δρόμους», vid

«Δεν προλάβαμε να βγάλουμε ούτε τα παιδιά! Την έφαγαν τη γιαγιά».

Όπως γράψαμε και το πρωί σε πρότερο άρθρο, ο κύριος φόβος της κυβέρνησης, όπου πλέον τα μετεκλογικά χαμόγελα έχουν «κοπεί» εντελώς, είναι τι θα αποκαλυφθεί μόλις αποτραβηχτούν τα νερά και αρχίζουν οι διασώστες να ψάχνουν μέσα στα σπίτια!!

Υπάρχουν εκτιμήσεις πως τις επόμενες ημέρες ο αριθμός των θανάτων θα εκτιναχθεί, από τους 8 που έχουν ανακοινωθεί επίσημα μέχρι τώρα.

Ανατριχιαστική είναι η μαρτυρία μίας πλημμυροπαθούς από την Καρδίτσα η οποία αποκάλυψε πως οι νεκροί είναι πάρα πολλοί και σχεδόν κάθε πλημμυρισμένο σπίτι έχει μέσα πτώματα!!

«Η γιαγιά ήταν 98 χρόνων, ήταν κοτσονάτη αλλά μας την πνίξανε. Ήταν μέσα, δεν μπορούσαμε να τη βγάλουμε, ακόμα μέσα είναι δεν μπορούμε να πάμε. Επιπλέει μέσα στα νερά. Τη φάγανε τη γιαγιά.

Δεν είναι μόνο η μαμά μου. Είναι πάρα πολύ οι νεκροί, κάθε γειτονιά έχει 2 – 3, έχουν πέσει τα σπίτια και τους έχουν πλακώσει. Εγώ χθες ήμουν πάνω στην ταράτσα του σπιτιού, σε ένα πατάρι με τα εγγόνια μου.

Δεν έχουμε να φάμε, δεν έχουμε νερό ούτε κουβέρτες. Ακόμα επιπλέει η μάνα μου δεν μπορούμε να τη βγάλουμε».

Υπάρχουν πτώματα στους δρόμους

Άλλος πλημμυροπαθείς, από την περιοχή όμως της Μαραθέας, μιλώντας στο MEGA και σε ερώτηση για το αν είναι όλοι στο χωριό καλά, ο εγκλωβισμένος πολίτης, ανέφερε:

«Όχι. Όχι. Εδώ στο χωριό υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πνιγεί. Δεν έχει πάει κανείς να τους βγάλει. Πέρασαν τα παιδιά με τη βάρκα και είδαν πτώματα στο δρόμο.

Δεν έχει έρθει κανείς να μας δώσει νερό. Ό,τι έκαναν, έκαναν τα παιδιά του χωριού με αυτοσχέδιες βάρκες που έχουν επειδή είναι κυνηγοί.

Έχουμε καλέσει πυροσβέστες από χθες το βράδυ και πήραν μια έγκυο γυναίκα και μια γυναίκα με ένα βρέφος».

eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί