Παρίσι: Δακτυλίδι αξίας 750.000 ευρώ που είχε χαθεί από δωμάτιο ξενοδοχείου, βρέθηκε μέσα σε σακούλα ηλεκτρικής σκούπας

Συναγερμός σήμανε σε ξενοδοχείο στο Παρίσι μετά την καταγγελία για απώλεια ενός δακτυλιδιού αξίας 750.000 ευρώ.

Δύο ημέρες αφότου μία επισκέπτρια του ξενοδοχείου από τη Μαλαισία, όπως αναφέρει η Guardian κατήγγειλε την εξαφάνιση του διαμαντένιου δαχτυλιδιού στην αστυνομία, το ξενοδοχείο έδωσε μια απάντηση, αν και λιγότερο συναρπαστική από πολλές θεωρίες που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο: το ξενοδοχείο δήλωσε ότι η ασφάλεια βρήκε το δαχτυλίδι μέσα στη σακούλα μιας ηλεκτρικής σκούπας!

Το ξενοδοχείο δήλωσε ότι η πελάτισσα ήταν ενθουσιασμένη από την είδηση αυτή.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του ξενοδοχείου που κινητοποιήθηκε για αυτή την έρευνα και που εργάζεται κάθε μέρα με ακεραιότητα και επαγγελματισμό», δήλωσε στη Le Parisien.

Η πελάτισσα, η οποία περιγράφεται μόνο ως Μαλαισιανή επιχειρηματίας, είπε στην αστυνομία ότι είχε αφήσει το δαχτυλίδι σε ένα τραπέζι την Παρασκευή (8/12), ενώ πήγε για λίγες ώρες για ψώνια στις βιτρίνες της πόλης. Όταν επέστρεψε στο δωμάτιο, το δαχτυλίδι είχε εξαφανιστεί, όπως ανέφερε.

Μία ημέρα μετά την υποβολή της καταγγελίας της, το ξενοδοχείο δήλωσε ότι εξακολουθούσε να διερευνά όλα τα στοιχεία. Η αστυνομία είχε φτάσει για να ερευνήσει, και οι εισαγγελείς ήταν έτοιμοι να αναλάβουν την υπόθεση αν οι υποψίες έδειχναν ότι πρόκειται για διαρρήκτη υψηλού επιπέδου. «Μιλάμε για μια κολοσσιαία απώλεια», δήλωσε στη Le Parisien πηγή της εισαγγελίας της πόλης.

(με πληροφορίες από cnn. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί