ΗΠΑ: 6χρονη πέθανε μετά από χτύπημα ρακέτας – 4 εβδομάδες πριν ρώτησε «πώς είναι να είσαι με τον Θεό και να σωθείς»

Οι τελευταίες μέρες της Λούσι Μόργκαν στη Γη καταγράφηκαν στο σπαρακτικό ημερολόγιο του πατέρα της.

Ένα 6χρονο κορίτσι από το Νιου Τζέρσεϊ πέθανε από τραύμα στο κεφάλι που προκλήθηκε από ένα φρικτό ατύχημα με μια ρακέτα μπάντμιντον την τελευταία μέρα οικογενειακών διακοπών με τους γονείς και τα τρία αδέρφια της.

Η Λούσι Μόργκαν και η οικογένειά της απολάμβαναν το χρόνο τους στο Λίμερικ του Μέιν προτού η τραγωδία χτυπήσει την τελευταία τους μέρα εκεί, σύμφωνα με τον πατέρα του κοριτσιού, Τζέσι Μόργκαν, πάστορα στο παρεκκλήσι Green Pond Bible στο Rockaway του Νιου Τζέρσεϊ.

“Είχαμε ένα καταπληκτικό εξοχικό σπίτι στη λίμνη στο Μέιν και απλώς απολαμβάναμε μαζί την τελευταία μας γεμάτη μέρα εδώ. Φάγαμε ένα γρήγορο γεύμα δίπλα στη λίμνη και τα παιδιά αποφάσισαν να δοκιμάσουν μπάντμιντον στην μπροστινή αυλή”, έγραψε ο Jesse στο blog του. New Creation Living.

«Η Bethany και εγώ χαλαρώναμε πίσω όταν ακούσαμε ουρλιαχτά», είπε.

Η Λούσι χτυπήθηκε απροσδόκητα όταν ο άξονας της ρακέτας, που χρησιμοποιούσε ο 10χρονος αδερφός της, έσπασε και τρύπησε το κρανίο της.

«Λόγω ενός φρικτού ατυχήματος με μια ρακέτα που έσπασε, ένα αιχμηρό κομμάτι μπήκε στο κρανίο της Lucy ενώ καθόταν στο πλάι και προκάλεσε καταστροφικό τραυματισμό», έγραψε ο Jesse. «Ακόμα ανέπνεε αλλά δεν ανταποκρινόταν καθώς την κρατούσα με τη Bethany να φωνάζει στον Θεό».

Η Λούσι μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο στο Πόρτλαντ του Μέιν .

Ο πατέρας της κατέγραψε τις δυσκολίες καθώς η οικογένεια φώναζε στον Θεό για ένα θαύμα για τη ζωή της μικρής κόρης τους.

Τη δεύτερη μέρα της παραμονής της Lucy στο νοσοκομείο, ο Jesse και η σύζυγός του, Bethany, μοιράστηκαν τη σοβαρότητα της ζωής της Lucy με τα τρία αδέρφια της.

«Ανακοινώσαμε την είδηση ​​όσο πιο απαλά μπορούσαμε, αλλά αυτή είναι μια συζήτηση που δεν θέλετε ποτέ να κάνετε με ένα 4χρονο, 8χρονο και 10χρονο», έγραψε.

Τέσσερις μέρες μετά το ατύχημα, η Λούσι υπέκυψε στον τραυματισμό της.

«Μετά από σημαντικές ενδελεχείς δοκιμές και ακόμη πιο επαναλαμβανόμενες εξετάσεις για να είμαστε σίγουροι, ο εγκεφαλικός θάνατος δηλώθηκε στη 1:32 π.μ. της 5ης Ιουνίου και η καρδιά της σταμάτησε να χτυπά γύρω στις 4 το πρωί», έγραψε ο Τζέσι.

Η Λούσι ήταν με τον Ιησού.

Οι γονείς διατήρησαν την ελπίδα ότι η Λούσι «πίστευε στον θάνατο και την ανάσταση του Ιησού».

«Πριν από τέσσερις εβδομάδες ρώτησε την Bethany πώς να είναι με τον Θεό και να σωθεί», έγραψε ο Jesse. Η Bethany της το εξήγησε και προσφέρθηκε να προσευχηθεί μαζί της, αλλά ήθελε να το κάνει μόνη της. Πήγε στο δωμάτιό της και προσευχήθηκε στον Θεό να τη συγχωρήσει και ότι πίστευε στον θάνατο και την ανάσταση του Ιησού.

«Τι δώρο», είπε.

Ο Τζέσι έγραψε ότι αυτός και η σύζυγός του παρηγορήθηκαν αφού βρήκαν το «ημερολόγιο προσευχής» της, λέγοντας ότι ένιωθε «σαν να έγραφε ο Θεός μαζί της».

«Είναι σχεδόν σαν να έγραφε ο Θεός μαζί της, τραβώντας την κοντά του», έγραψε ο Τζέσι.

photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί