ΗΠΑ: Ο Τραμπ γίνεται σήμερα 78 ετών – Η τούρτα έκπληξη (vid)

Ο Ντόναλντ Τραμπ πέρασε την ημέρα πριν από τα 78α γενέθλιά του μαζί με Ρεπουμπλικάνους στο Κογκρέσο, οι οποίοι τραγούδησαν το «Happy Birthday» και του χάρισαν μια τούρτα και δώρα.

Ήταν μια αξιοσημείωτη επίδειξη πίστης για έναν πρώην πρόεδρο τον οποίο απέφευγαν πολλοί από τους ίδιους νομοθέτες μετά την εξέγερση στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021 .

Την Παρασκευή, ο Τραμπ θα έχει άλλη μια γιορτή γενεθλίων, αυτή τη φορά με χιλιάδες υποστηρικτές στην πολιτεία του.

Τα μέλη της ομάδας θαυμαστών “Club 47” θα ακούσουν τον Τραμπ στο West Palm Beach της Φλόριντα, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την κατοικία του στο Mar-a-Lago. Η εκδήλωση πούλησε πάνω από 5.000 εισιτήρια με περίπου 35 δολάρια το ένα, με τα πιο κοντινά σημεία στη σκηνή να κοστίζουν 60 δολάρια, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Club 47, Λάρι Σνόουντεν.

Τον επόμενο μήνα, έχει προγραμματιστεί να αποδεχθεί την προεδρική υποψηφιότητα του κόμματός του για τρίτη φορά.

Ο Τραμπ είναι τώρα τρία χρόνια νεότερος από τον Δημοκρατικό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος είναι 81 ετών.

Ο υποψήφιος Αμερικανός πρόεδρος βρέθηκε στην Ουάσιγκτον την Πέμπτη για να συναντηθεί με Ρεπουμπλικάνους της Βουλής και της Γερουσίας στην πρώτη του επίσκεψη στο Καπιτώλιο μετά την εξέγερση, η οποία διεξήχθη από υποστηρικτές του Τραμπ που προσπαθούσαν να ανατρέψουν την ήττα του από τον Μπάιντεν το 2020.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

photo:EPA-UPI POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί