Καλιφόρνια: Τετράχρονo αγόρι εξαφανίστηκε από κατασκήνωση και βρέθηκε στην έρημο 22 ώρες μετά!(vid)

Ένα 4χρονο αγόρι από το Τόρανς βρέθηκε ασφαλές το πρωί της Παρασκευής αφού πέρασε τη νύχτα στην έρημο στην κομητεία Φρέσνο.

Ο Christian Ramirez εξαφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης από μια κατασκήνωση κοντά στη λίμνη Huntington.

Τα συνεργεία διάσωσης ξεκίνησαν μαζική έρευνα – στο έδαφος, στον αέρα, με σκυλιά και στους δρόμους. Οι κόποι τους απέδωσαν καρπούς. Οι ομάδες έρευνας βρήκαν το αγοράκι την Παρασκευή περίπου ένα τέταρτο μίλι από το σημείο που εξαφανίστηκε.

“Δεν βρισκόταν πια στην περιοχή του κάμπινγκ. Ήταν έξω σε μια δασώδη περιοχή. Ήταν αρκετά ξεκάθαρο ότι είχε χαθεί και είχε περπατήσει όλη τη νύχτα”, είπε ο υπολοχαγός Brandon Pursell με το Fresno. Γραφείο του Σερίφη της Κομητείας.

Ο Κρίστιαν περιγράφεται ότι είναι σε καλή φόρμα, παρόλο που είχε μόνο ένα μπλουζάκι και σορτς όλη τη νύχτα. Ήταν πεινασμένος και κουρασμένος αλλά κατά τα άλλα σε καλή κατάσταση. Επανενώθηκε με τους γονείς του.

Δεν είναι ακόμη σαφές πώς ακριβώς χώρισε από την οικογένειά του, αλλά οι αρχές είπαν ότι φαινόταν ότι έφυγε ενώ βρίσκονταν στο κάμπινγκ.

Τα πληρώματα ήταν έξω όλη τη νύχτα στη δασική περιοχή ενώ 60 με 70 διασώστες τον αναζητούσαν. Βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής σε ένα δάσος γεμάτο με αρκούδες και φίδια και επικίνδυνο έδαφος.

“Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν πάει πολύ, πραγματικά στραβά με αυτό, και ήμασταν τυχεροί, η οικογένεια ήταν τυχερή. Το αγόρι είναι πολύ, πολύ τυχερό που είναι με την οικογένειά του”, είπε ο Περσέλ.

Προχωρώντας στην καλοκαιρινή περίοδο της κατασκήνωσης, το γραφείο του σερίφη ελπίζει ότι αυτή η υπόθεση θα ωθήσει τις οικογένειες να παρακολουθούν πιο προσεκτικά τα παιδιά τους, δείχνοντας πόσο εύκολα μπορεί να χαθεί ένα παιδί μέσα σε λίγα λεπτά.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί