Βρετανίδα ραδιοφωνική παραγωγός χάθηκε στα σοκάκια της Μυκόνου – Το βίντεο που ανέβασε στο instagram

Η Τζάκι Ο’ Χέντερσον, Βρετανίδα ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε στο Instagram ένα περιστατικό από το ταξίδι της στις διακοπές της στη Μύκονο.

Η 49χρονη ραδιοφωνική παραγωγός εμφανίζεται με μια φίλη της να κάνει βόλτες στα στενά του νησιού, κρατώντας κοκτέιλ. «Είναι τόσο όμορφα εδώ» λέει σε ένα από τα βίντεο. Ωστόσο,εκείνη τη στιγή συνειδητοποίησαν ότι είχαν χαθεί καθώς προσπαθούσαν να βρουν τον προορισμό τους.


Δείχνοντας τα σοκάκια της Μυκόνου που είναι σχεδόν όλα ίδια μεταξύ τους, η ραδιοφωνική παραγωγός αναρωτιέται: «Πώς τα πάμε; Καμιά τύχη;», και η φίλη της απαντά: «Το Google Maps λέει 3 λεπτά εδώ και περίπου 15 λεπτά». «Ω Θεέ μου, νομίζω ότι χαθήκαμε», λέει η Ο’ Χέντερσον. Η φίλη της είπε πως «το πρόβλημα είναι ότι κανένα από τα σοκάκια δεν έχει όνομα οδού, και αυτό κάνει τα πράγματα ακόμη πιο μπερδεμένα».

Στη συνέχεια ρωτάει τη φίλη της: «Πώς θα είναι άραγε να ζεις σε ένα από αυτά τα μικρά σπίτια; Θα πρέπει να είναι τέλεια», με τη φίλη της να συμπληρώνει: «Φαντάσου να είσαι μεθυσμένος, πώς θα βρεις ποιο είναι το σπίτι σου;».

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί