Ένα συγκεκριμένο κρύο ρόφημα θα μπορούσε να είναι το κλειδί για τη διακοπή του καπνίσματος

Ένα δημοφιλές καλοκαιρινό ποτό θα μπορούσε να είναι το κλειδί για τον περιορισμό της λαχτάρας για νικοτίνη για όσους θέλουν να κόψουν το κάπνισμα αυτό το καλοκαίρι.

Ο ειδικός Vinod Kumar, Επικεφαλής Ψηφιακού Μάρκετινγκ στο E-liquids.com , μοιράστηκε πέντε απροσδόκητες συμβουλές που οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να ενσωματώσουν στο καλοκαιρινό τους πρόγραμμα για να συνεχίσουν τις φιλοδοξίες τους να παραιτηθούν του καπνίσματος. Οι συμβουλές του καλύπτουν τα πάντα, από μούρα μέχρι παγωμένο τσάι και άσκηση.

Καλοκαιρινά φρούτα και λαχανικά
Ο Vinod εξήγησε ότι η αλλαγή συνηθειών όπως το κάπνισμα για να τσιμπολογήσετε καλοκαιρινά φρούτα, όπως μήλα, φράουλες και βατόμουρα, μπορεί «να κρατήσει το στόμα σας απασχολημένο και να σας αποσπάσει την προσοχή από το να πιάσετε ένα τσιγάρο».


Τα μπαστουνάκια λαχανικών όπως τα καρότα, το σέλινο και τα αγγούρια μπορούν επίσης να μιμηθούν τη συνήθεια του καπνίσματος όταν εμφανίζεται η παρόρμηση, ενώ μελέτες στο Πανεπιστήμιο του Μπάφαλο αποκάλυψαν ότι τα άτομα που έτρωγαν περισσότερα φρούτα και λαχανικά ήταν πιο πιθανό να μείνουν χωρίς κάπνισμα για τουλάχιστον 30 ημέρες.

Παγωμένο τσάι
Ένα από τα πιο δροσιστικά ποτά του καλοκαιριού μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να σταματήσετε τη λαχτάρα για κάπνισμα.

Ο Vinod συνέστησε το παγωμένο πράσινο τσάι ειδικά για τα οφέλη του στην υγεία, καθώς τα αντιοξειδωτικά και τα αμινοξέα «βοηθούν στη μείωση της επιθυμίας για κάπνισμα και μπορούν ακόμη και να επιδιορθώσουν τους ιστούς που έχουν καταστραφεί από το κάπνισμα».

Ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ότι η άσκηση μπορεί επίσης να μειώσει τα αποτελέσματα στέρησης και να παρέχει κίνητρο για να μείνετε χωρίς καπνό.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί