Τρομερή! Μητέρα με μαύρη ζώνη στο Ταεκβοντό ρίχνει στο έδαφος άνδρα που πήγε να της κλέψει τη μηχανή(vid)

Μια γενναία μητέρα δύο παιδιών απηύθυνε μια κραυγή προς το κοινό να αντισταθεί στους εγκληματίες, αφού διακινδύνευσε τη ζωή και τα μέλη της οικογένειάς της, αιχμαλωτίζοντας έναν κλέφτη που προσπάθησε να της κλέψει τη μοτοσικλέτα, παρόλο που η αστυνομία έφτασε πολύ αργά για να τον συλλάβει.

Η γυναίκα, η οποία θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της, καταγράφηκε από βίντεο κλειστού κυκλώματος και κινητών τηλεφώνων να εκτοξεύεται στον αέρα για να σταματήσει τον εγκληματία – ο οποίος παραμένει άφαντος – καθώς προσπαθούσε να αποδράσει με το ποδήλατο στο Λούτον, στο Μπεντς.

Η συμμορία δεν ήξερε ότι η 31χρονη ανύπαντρη μητέρα έχει μαύρη ζώνη στο Taekwondo και ήταν σε θέση να ρίξει τον απατεώνα στο έδαφος τόσο εύκολα όσο κάποιος διπλάσιος στο μέγεθός της.

Ενώ τον καθήλωσε στο πάτωμα, ένας άλλος από τους δειλούς κλέφτες την κλώτσησε στην πλάτη από το μοτοποδήλατο του καθώς η συμμορία εγκατέλειψε τον συνάδελφό τους, στο Hatters Way Retail Park τη Δευτέρα.


Όμως, ενώ η γυναίκα, η οποία εξασκεί ταεκβοντό από την ηλικία των επτά ετών, κατάφερε να υπερασπιστεί την περιουσία της, η αργή αντίδραση της αστυνομίας σήμαινε ότι αναγκάστηκε απρόθυμα να αφήσει τον κλέφτη να φύγει.

Περιέγραψε το περιστατικό της ημέρας, λέγοντας: «Είμαι ακόμα σε λίγο σοκ, αλλά υπερασπίστηκα τη θέση μου για τα υπάρχοντά μου, το ποδήλατό μου.

«Έτρεξα έξω από το κατάστημα τη στιγμή που συνειδητοποίησα ότι μου έπαιρναν τη μοτοσικλέτα μου. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα μου συμβεί αυτό που βλέπω στην τηλεόραση. Σαφώς χρησιμοποιούσαν κλεμμένα μοτοποδήλατα για την επίθεση καθώς δεν είχαν πινακίδες κυκλοφορίας.

«Πήδηξα ανάσκελα και προσπαθούσα να βγάλω την κουκούλα του για να αποκαλύψω το πρόσωπό του και να το ηχογραφήσω… Ούρλιαζα στους γύρω να ηχογραφήσουν και να καλέσουν την αστυνομία.

«Η αστυνομία έφτασε 15 λεπτά μετά το συμβάν. Δεν μπορούσα να κρατήσω τον κλέφτη στο πάτωμα τόση ώρα, και παρακαλούσε για τη ζωή του και έκλαιγε. Απλώς προσπάθησα να προστατεύσω την περιουσία μου για την οποία έχω δουλέψει σκληρά ».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί