Καλλιτέχνιδα μακιγιάζ γίνεται viral μετατρέποντας τον παππού της σε νεανικούς χαρακτήρες anime!(vid)

Η Κινέζα makeup artist @sakuralusi έχει τραβήξει την προσοχή του κοινού για τα βίντεο μεταμόρφωσής της, όπου μετατρέπει τον παππού της σε νεανικούς χαρακτήρες εμπνευσμένους από τα anime.

Βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες, πιθανότατα δυσκολεύεστε να πιστέψετε ότι ο τύπος στα αριστερά και αυτός στα δεξιά είναι ακριβώς το ίδιο άτομο, ειδικά γνωρίζοντας ότι είναι 66 ετών.

Αλλά αυτή είναι η δύναμη του μακιγιάζ στα χέρια μιας ταλαντούχας καλλιτέχνιδας μακιγιάζ όπως η @sakuralusi, που επιδεικνύει τις δεξιότητές της στο Douyin, την κινεζική έκδοση του TikTok. Δημοσιεύει βίντεο σχετικά με το μακιγιάζ στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο εδώ και καιρό, αλλά πραγματικά άρχισε να τραβάει την προσοχή όταν άρχισε να χρησιμοποιεί τον παππού της ως μοντέλο, μετατρέποντας τον 66χρονο άνδρα σε πρόσωπα εμπνευσμένα από anime που μοιάζουν τουλάχιστον 3 δεκαετίες νεότερα από την πραγματική του ηλικία.

Οι αλλαγές στο πρόσωπο του ηλικιωμένου είναι τόσο ξεχωριστές, που όσοι έχουν δει αυτές τις φωτογραφίες δίπλα-δίπλα αρνούνται να πιστέψουν ότι είναι το ίδιο πρόσωπο. Ευτυχώς, η @sakuralusi ανεβάζει επίσης μερικά από τα βίντεό της στο TikTok, ώστε να μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε ως απόδειξη ότι είναι πραγματικά ο παππούς της κάτω από όλα αυτά τα στρώματα μακιγιάζ .

Τα βίντεο της @sakuralusi έχουν δεκάδες εκατομμύρια προβολές ωστόσο οι φωτογραφίες και τα βίντεό της έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της Κίνας, γίνονται viral στο Βιετνάμ και τώρα στον δυτικό κόσμο επίσης.

Δείτε μερικά από τα ΒΙΝΤΕΟ

ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί