Η τρέλα με τα ενοίκια δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο – Μπαλκόνι στο Σίδνεϊ ενοικιάζεται για 600 ευρώ το μήνα!

Ένας ιδιοκτήτης του Σίδνεϊ διαφήμισε ένα κλειστό μπαλκόνι προς ενοικίαση με 969 δολάρια Αυστραλίας, δηλαδή περίπου 600 ευρώ το μήνα, αναδεικνύοντας την δεινή κατάσταση της αγοράς και ενοικίασης κατοικίας της Αυστραλίας.

Η καταχώριση του Facebook Marketplace περιγράφει το μπαλκόνι στο Haymarket στα εσωτερικά προάστια του Σίδνεϊ ως ένα «ηλιόλουστο δωμάτιο» που είναι κατάλληλο για να φιλοξενήσει ένα άτομο.

Οι εικόνες δείχνουν το δωμάτιο στολισμένο με ένα μονό κρεβάτι, έναν καθρέφτη, περσίδες και ένα χαλί πάνω από ένα πιθανό δάπεδο με πλακάκια.

Οι γυάλινες συρόμενες πόρτες που συνδέουν το μπαλκόνι με το υπόλοιπο ακίνητο εμφανίζονται στην αγγελία και η αντανάκλαση σε έναν ολόσωμο καθρέφτη δείχνει ότι ένας διπλανός τοίχος είναι επίσης γυάλινος.


Ο ιδιοκτήτης είπε ότι το δωμάτιο ήταν έτοιμο για τον ενοικιαστή αν θέλει να «μετακομίσει τώρα», με το εβδομαδιαίο ενοίκιο «συμπεριλαμβανομένων των λογαριασμών».

Το μπαλκόνι συνδέεται με ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, το οποίο διατίθεται προς ενοικίαση ξεχωριστά με 1300 δολάρια Αυστραλίας την εβδομάδα, εξαιρουμένων των λογαριασμών.

Η αγγελία προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Δείτε το ΦΩΤΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί