Φρίκη στην Ιταλία: Σκότωσε τη σύζυγό του και παρίστανε ότι είναι ζωντανή χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό της

Ένας Ιταλός οδηγός φορτηγού φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του πριν χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό της για μήνες προσποιούμενος ότι ήταν ζωντανή.

Η Francesca Deidda, 42 ετών, εξαφανίστηκε τον Μάιο από την ιταλική πόλη San Sperate, στο Κάλιαρι, στη νότια Σαρδηνία και οι ερευνητές πιστεύουν ότι τη σκότωσε ο σύζυγός της, ο 43χρονος Igor Sollai, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Μετά την τελευταία φορά που εθεάθη η Ντέιντα, φέρεται να εστάλησαν μηνύματα από το τηλέφωνό της που έλεγαν στους φίλους και την οικογένειά της ότι χρειαζόταν λίγο χρόνο μακριά λόγω της διακοπής της σχέσης της – αλλά αρνήθηκε να μιλήσει σε κανέναν στο τηλέφωνο.

Το τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο εργαζόταν έλαβε επίσης την παραίτησή της σε ένα email που εστάλη μετά την εξαφάνισή της.

Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι αυτά τα μηνύματα και τα email γράφτηκαν από τον σύζυγό της ο οποίος σκότωσε τη γυναίκα του και έκρυψε το σώμα της, χρησιμοποιώντας τα για να κρύψει το έγκλημά του και να προσποιηθεί ότι η Ντέιντα ήταν ακόμα ζωντανή.


Αν και το τηλέφωνο δεν βρέθηκε, «ίχνη που άφησε ο ύποπτος στο διαδίκτυο» οδήγησαν στη σύλληψή του, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όταν ο Σολάι ρωτήθηκε από την αστυνομία γιατί δεν ανέφερε την εξαφάνιση της γυναίκας του, είπε ότι ήταν επειδή ο αδερφός της το είχε ήδη κάνει.

Η αστυνομία απέκλεισε γρήγορα την αυτοκτονία και τον εκούσιο χωρισμό και εστίασε την έρευνά της στη σχέση της Ντέιντα με τον σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να έδωσε πολλές αντικρουόμενες δηλώσεις.

Ο Σολάι ισχυρίζεται ότι η σύζυγός του ήθελε λίγο χρόνο χωριστά για να «σκεφτεί», σύμφωνα με τοπικές αναφορές.

Οι ερευνητές λένε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι το ζευγάρι είχε μεγάλη κρίση στο γάμο του πριν εξαφανιστεί η Deidda.

Παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε πτώμα στην υπόθεση, ο Σολάι συνελήφθη με κατηγορίες για φόνο την περασμένη εβδομάδα και παραμένει στη φυλακή. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος και ο δικηγόρος του, Κάρλο Ντεμούρτας, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία».

«Και μέχρι σήμερα δεν έχουμε στοιχεία που να λένε ότι ο πελάτης μας χρησιμοποίησε το τηλέφωνο της συζύγου του ή έστειλε το email».

Ο Ντεμούρτας είχε κάνει εκστρατεία υπέρ του Σολάι να λάβει κατ’ οίκον περιορισμό ή να αφεθεί ελεύθερος εν αναμονή της δίκης, αλλά ένας δικαστής αποφάσισε σήμερα ότι ο οδηγός του φορτηγού θα παραμείνει υπό κράτηση.

Το σπίτι του ζευγαριού, όπου έμεναν μαζί από το 2012, καθώς και τα αυτοκίνητά τους έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία.

photo: pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί