Κόρη πασίγνωστου ηθοποιού κάνει έκκληση για επαναφορά μάσκας!

Απλά δείτε...

Η Violet Affleck, η 18χρονη κόρη του Ben Affleck και της Jennifer Garner, ζητά επαναφορά μασκών λόγω μίας πάθησης που αναφέρει πως έχει!

Η έφηβη μίλησε σε μία συνεδρίαση του συμβουλίου εποπτών της κομητείας του Λος Άντζελες!

Η Affleck, η οποία εμφανίζεται να φοράει μάσκα (δείτε ΕΔΩ), ξεκίνησε παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως «Violet Affleck, κάτοικος Λος Άντζελες, ψηφοφόρος για πρώτη φορά και 18 ετών».

«Έχω προσβληθεί από μια κατάσταση μετά τον ιό το 2019», είπε, σύμφωνα με το CNN! «Είμαι καλά τώρα, αλλά είδα από πρώτο χέρι ότι η ιατρική δεν έχει πάντα απαντήσεις στις συνέπειες ακόμη και μικρών ιών».

«Μία στις 10 λοιμώξεις οδηγεί σε Long Covid, η οποία είναι μια καταστροφική νευρολογική και καρδιαγγειακή ασθένεια που μπορεί να αφαιρέσει την ικανότητα των ανθρώπων να εργάζονται, να βλέπουν, να κινούνται και ακόμη και να σκέφτονται», είπε η Affleck. «Για την αντιμετώπιση του Long Covid, απαιτώ διαθεσιμότητα μάσκας, φιλτράρισμα αέρα και φώτα υπεριώδους ακτινοβολίας σε κρατικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των φυλακών και των κέντρων κράτησης, και εντολές μάσκας σε ιατρικές εγκαταστάσεις της κομητείας».

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί