Σοκ στις ΗΠΑ: Μωρό βρέθηκε να μπουσουλάει σε αυτοκινητόδρομο! Πώς το εντόπισαν

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το μωρό αφού ο τετράχρονος αδερφός του βρέθηκε νεκρός σε μια λίμνη πίσω από υπηρεσίες αυτοκινητοδρόμου.

Ένας σερίφης της Λουιζιάνα δήλωσε ότι ένα “μωρό θαύμα” 1 έτους επέζησε δύο ημέρες μετά από θυελλώδεις καιρικές συνθήκες, προτού ένας οδηγός φορτηγού το εντοπίσει να μπουσουλάει στην άκρη του δρόμου,την ημέρα που ο 4χρονος αδερφός του βρέθηκε νεκρός και η μητέρα του συνελήφθη στο Μισισιπή.

Ο σερίφης της ενορίας Calcasieu, Gary “Stitch” Guillory είπε ότι το μωρό είχε τραύματα, αλλά κατά τα άλλα φαινόταν να είναι σε καλή κατάσταση.

Εκκρεμούσαν εκθέσεις νεκροψίας για το 4χρονο παιδί που βρέθηκε τη Δευτέρα, είπε ο Γκιλόρι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τρίτη στη Λίμνη Τσαρλς, περίπου 200 μίλια (322 χιλιόμετρα) δυτικά της Νέας Ορλεάνης. Το πτώμα είχε βρεθεί σε μια λίμνη πίσω από ένα κέντρο υποδοχής Interstate 10 κοντά στην πολιτειακή γραμμή του Τέξας.


Οι αρχές που διερεύνησαν τον θάνατο του 4χρονου έμαθαν ότι είχε βρεθεί τελευταία φορά το Σάββατο με τη μητέρα του, Aaliyah Jack, 25 ετών, κοντά στη λίμνη Charles, μαζί με το ενός έτους μωρό.

Φοβούμενοι ότι το παιδί ήταν νεκρό, οι αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες μέχρι που ένας οδηγός φορτηγού κάλεσε το 911 εντοπίζοντας το μωρό.

“Βλέπουμε αυτό το παιδί ως το μωρό μας θαύμα γιατί ήταν ακόμα ζωντανό”, είπε εμφανώς συγκινημένος Guillory.

Ο τυφώνας Μπέριλ έπληξε το ανατολικό Τέξας τα ξημερώματα της Δευτέρας και η αναζήτηση του παιδιού έγινε εν μέσω συχνών, έντονων βροχοπτώσεων και ισχυρών ανέμων.

«Αυτό το παιδί πέρασε δύο μέρες έξω με αυτόν τον καιρό στην άκρη του αυτοκινητόδρομου», είπε ο Γκιγιόρι. «Δόξα τω Θεώ που τον είδε ο φορτηγατζής».

Η Τζακ συνελήφθη τη Δευτέρα το βράδυ στο Meridian του Μισισιπή, περισσότερο από 563 χιλιόμετρα από το σημείο όπου βρέθηκαν τα παιδιά της. Επρόκειτο να εκδοθεί στη Λουιζιάνα, όπου αντιμετώπισε την κατηγορία ότι δεν κατήγγειλε ένα εξαφανισμένο παιδί.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί