Ανατριχιαστικό! Γυναίκα έστελνε μηνύματα στον νεκρό πατέρα της κάθε μέρα ώσπου… πήρε απάντηση

Μια γυναίκα που θρηνούσε για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της δέχτηκε μια ανεπιθύμητη έκπληξη όταν έστειλε μήνυμα στο κινητό του νεκρού πατέρα της

Ο θάνατος ενός γονέα είναι μια καθοριστική στιγμή στη ζωή οποιουδήποτε, είτε το παιδί που άφησε πίσω του είναι μικρό είτε είναι ήδη ενήλικας. Για τη Nilufar Nizam, η ξαφνική απώλεια του πατέρα της, Murad, τον Ιανουάριο του 2024 είναι κάτι που προσπαθεί ακόμα να επεξεργαστεί.

«Πέθανε στον ύπνο του, δύο εβδομάδες μετά τα 51α γενέθλιά του», είπε η γυναίκα στο Newsweek . «Ήταν απόλυτα υγιής και νομίζω ότι γι’ αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο για μένα να το δεχτώ γιατί αν ήταν άρρωστος πιο πριν, θα τον είχα αποχαιρετήσει και θα είχα περισσότερο χρόνο μαζί του».

Τους τελευταίους μήνες, η Nizam είπε ότι έδινε πολλές «εσωτερικές μάχες», προσπαθώντας απλώς να δεχτεί αυτό που είχε συμβεί στο κεφάλι της.

Ποτέ δεν είναι εύκολο να χάσεις έναν γονέα. Έρχεται με πολλά άγνωστα συναισθήματα. Δεν ξέρεις τι να νιώσεις και πώς να το νιώσεις. Ή μερικές μέρες μπορεί να μην νιώθεις απολύτως τίποτα”, είπε. «Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι έχει φύγει και δεν ξέρω αν μπορώ να το δεχτώ ακόμα, και γι’ αυτό πιστεύω ότι έστειλα μήνυμα στον αριθμό του για να κλείσω αυτό τον κύκλο

Ο Μουράντ έκανε την κόρη του να νοιώθει άνετα να μιλήσει για οτιδήποτε μαζί του όσο ζούσε. «Έδινε πάντα τις καλύτερες συμβουλές», είπε. «Ήταν σαν να είχε το χάρισμα να διαβάζει ανθρώπους και κάθε φορά που είχα πρόβλημα με οποιονδήποτε ή οτιδήποτε, η συμβουλή, η γνώμη ή η κρίση του θα ήταν πάντα αληθινές».

Η γυναίκα ένοιωθε ότι την στήριζε ακόμα και μετά τον θάνατό του. «Άρχισα να του στέλνω μηνύματα περίπου ένα μήνα μετά τον θάνατό του, γιατί αυτό έκανα συνήθως όταν ζούσε»«Τα μηνύματα μου έφεραν μεγάλη παρηγοριά», ανέφερε

Τα μηνύματα συνεχίστηκαν για αρκετούς μήνες μέχρι που μια μέρα, η Nizam «έμεινε κόκκαλο» όταν έλαβε μια απάντηση.

“Συγγνώμη”, έγραφε το μήνυμα. “Αυτό το μήνυμα μόλις παραδόθηκε. Υποθέτω ότι έδωσαν τον αριθμό του. ” Η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι ο αριθμός τηλεφώνου του πατέρα της είχε δοθεί σε κάποιον άλλο.

«Ειλικρινά ένιωσα προδομένη στην αρχή», είπε. “Ρώτησα τον εαυτό μου “πώς είναι τόσο εύκολο για όλους τους άλλους να προχωρήσουν και να δίνουν τον αριθμό του πατέρα μου σε κάποιον άλλον τόσο εύκολα;” Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, αλλά ήμουν πολύ θυμωμένη, ένιωσα ότι τον έχασα ξανά».

(photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί