Βίντεο με drone δείχνει καρχαρίες να παραμονεύουν κοντά σε δημοφιλή παραλία της Νέας Υόρκης!

Πολλοί καρχαρίες εντοπίστηκαν να κολυμπούν στα ανοιχτά της παραλίας Rockaway στο Λονγκ Άιλαντ την Πέμπτη και ακόμη περισσότεροι εντοπίστηκαν το Σαββατοκύριακο καθώς το NYPD(αστυνομία της Νέας Υόρκης) ανέπτυξε drones σε μια προσπάθεια να βοηθήσει στη διατήρηση της δημόσιας ασφάλειας.

Πλάνα από drone που κατέγραψε το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης την Πέμπτη δείχνει τους καρχαρίες να παραμονεύουν στα θολά νερά κοντά στη δημογιλή παραλία.

Μια εικόνα από το βίντεο με drone δείχνει τουλάχιστον δύο καρχαρίες κοντά στην παραλία.

Μια πιο προσεκτική ματιά δείχνει έναν καρχαρία να χτυπάει στο νερό, ενώ μια ευρύτερη όψη δείχνει πολλούς καρχαρίες, με μερικούς να είναι ορατοί μόνο από τα σκούρα πτερύγια τους.

Την Παρασκευή, η Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Kathy Hochul ενημέρωσε τους κατοίκους του Empire State για τις δυνατότητες επιτήρησης που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για την παρακολούθηση της δραστηριότητας των καρχαριών, μαζί με αυτή της θαλάσσιας ζωής στις παραλίες του κρατικού πάρκου της Νέας Υόρκης στο Long Island.

«Αυτό το καλοκαίρι, επεκτείναμε την επιτήρηση των καρχαριών στις όμορφες παραλίες μας στο Long Island για να διασφαλίσουμε ότι οι Νεοϋορκέζοι μπορούν να δροσιστούν με ασφάλεια στον ωκεανό και να απολαύσουν τον ήλιο», δήλωσε ο Hochul σε μια δήλωση.

«Μετά την πρώτη εμφάνιση καρχαρία της σεζόν, ενθαρρύνω όλους τους Νεοϋορκέζους να ακούσουν τις τοπικές αρχές και να λάβουν προφυλάξεις για να εξασφαλίσουν ασφαλή και υπεύθυνα ταξίδια στην παραλία αυτό το καλοκαίρι», πρόσθεσε.

Ο αναπληρωτής επίτροπος του NYPD Kaz Daughtry μοιράστηκε ένα άλλο βίντεο με drone την Κυριακή που δείχνει έναν καρχαρία να κολυμπά στην παραλία Rockaway κοντά στην παραλία 127.


Το βίντεο με drone της αστυνομίας της Νέας Υόρκης δείχνει έναν καρχαρία να κολυμπά στην παραλία Rockaway κοντά στην παραλία 127 στις 14 Ιουλίου 2024.

“Αυτό είναι απλώς ένα άλλο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο το NYPD αξιοποιεί τη νέα καινοτόμο τεχνολογία για να κρατήσει το κοινό ασφαλές. Θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε όλους τους πόρους μας για να διασφαλίσουμε ότι οι επισκέπτες της παραλίας θα έχουν ένα ευχάριστο καλοκαίρι”, έγραψε η Daughtry στο X, πρώην Twitter.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί