O “πόλεμος” της ξαπλώστρας: Δύο γυναίκες στην Ιταλία πιάστηκαν μαλλί με μαλλί!(vid)

Το περιστατικό συνέβη σε ιταλική παραλία το Σαββατοκύριακο.

Δύο γυναίκες ζήτησαν να τους δοθούν ξαπλώστρες κοντά στη θάλασσα, βάζοντάς τες μπροστά σε ανθρώπους που ήταν ήδη στην παραλία για ώρες, είπε ένας αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης , επικαλούμενος μάρτυρα.

Οι ναυαγοσώστες αρνήθηκαν και ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ των γυναικών και των υπολοίπων λουόμενων, με πλάνα να δείχνουν δύο γυναίκες να παλεύουν και να τραβούν η μία τα μαλλιά της άλλης.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι στη συνέχεια οι γυναίκες τα “έβαλαν” με τους ναυαγοσώστες στην παραλία που προσπαθούσαν να τις τραβήξουν και ότι ο καυγάς συνεχίστηκε για «περισσότερο από μισή ώρα».

Οι βίαιες σκηνές σημειώθηκαν στο παραθαλάσσιο θέρετρο Varcaturo, κοντά στη Νάπολη, όπου οικογένειες απολάμβαναν μια ηλιόλουστη μέρα στην παραλία.

Οι ντόπιοι έστειλαν μια αναφορά στο μέλος του κοινοβουλίου Francesco Emilio Borrelli, η οποία περιγράφει πώς είχε ξεσπάσει ο «πολύ βίαιος» καυγάς.

Ο Μπορέλι το χαρακτήρισε «ανεξέλεγκτη βία» και είπε ότι οι πολίτες «δεν ξέρουν πώς να συμπεριφέρονται δημόσια και πρέπει να επανεκπαιδευτούν».

Είπε ότι οι γυναίκες είχαν διακινδυνεύσει την ασφάλεια των υπολοίπων.

«Ένας καβγάς μεταξύ γυναικών μεσημέρι, μπροστά σε οικογένειες και παιδιά. Για τι; Για μια ξαπλώστρα δίπλα στην θάλασσα. Έχουμε ξεπεράσει κάθε φαντασία», είπε.

Συνέχισε σε δήλωση στο Facebook: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, σπέρνοντας τον πανικό σε μια παραλία, δεν μπορούν να μείνουν ατιμώρητοι.

«Ζητάμε αυτές οι γυναίκες να εντοπιστούν και να προσαχθούν στη δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό».

Το βίντεο του περιστατικού έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.Τα πρόσωπά τους δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου στα πλάνα καθώς παλεύουν με τους υπόλοιπους λουόμενους που προσπαθούν να τις θέσουν υπό έλεγχο.

Γύρω από τις γυναίκες φαίνονται περίπου δώδεκα άνθρωποι, που φαινομενικά προσπαθούν να διαλύσουν τον άγριο καβγά με μικρή επιτυχία.

Το γεγονός αυτό δεν είναι σπάνιο. Οι άνθρωποι έχουν επίσης δει να κάνουν ουρές για ώρες πριν ανοίξουν οι πισίνες σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν μια ξαπλώστρα.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί