Το κανίς που κάνει…ποδήλατο κάνει το γύρο του διαδικτύου!(vid)

Ένα κανίς που κάνει ποδήλατο έχει τραβήξει τα βλέμματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ικανότητά του να ανεβαίνει πάνω στο ποδήλατο και να το οδηγεί, χρησιμοποιώντας τα μπροστινά του πόδια για να κατευθύνει και τα πίσω του πόδια για να πετάει.

Ο Xu Laifu δεν είναι ο μέσος σκύλος. Το αξιολάτρευτο κανίς που κατάγεται από κάπου στην επαρχία Jiangsu της Κίνας μπορεί να κάνει ποδήλατο όσο και ένα παιδί τριών ή τεσσάρων ετών. Ο σκύλος έχει κάνει αίσθηση, αφού τα βίντεο του να κάνει ποδήλατο γύρω από ένα γήπεδο μπάσκετ έγιναν viral, πρώτα στην Κίνα και μετά σε άλλες ασιατικές χώρες. Πρόσφατα εμφανίστηκε από το ιαπωνικό δίκτυο Fuji News, όπου φωτογραφίες και βίντεο από την ποδηλασία του άφησαν τους ανθρώπους άφωνους. Σύμφωνα με το ιαπωνικό κατάστημα, ο ιδιοκτήτης του Laifu πέρασε περίπου ένα χρόνο εκπαιδεύοντας το κανίς να οδηγεί ποδήλατο και προφανώς του άρεσε κάθε λεπτό του.

Ένας σκύλος που κάνει ποδήλατο δεν είναι κάτι που βλέπεις κάθε μέρα, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι αυτό δεν είναι το μόνο ταλέντο του Laifu. Ο ιδιοκτήτης του τον έμαθε επίσης να οδηγεί skateboard και κατάφερε να κατακτήσει αυτή την ικανότητα σε μόλις πέντε ημέρες.

Το εντυπωσιακό ταλέντο του Xu Laifu έχει δεχτεί ανάμεικτες αντιδράσεις από το κοινό, με κάποιους να εκφράζουν την έκπληξή τους, αλλά οι περισσότεροι να επικρίνουν τον ιδιοκτήτη του επειδή τον έκανε να μάθει κάτι τόσο αφύσικο και περιττό.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί