Ομάδα παιδιών κάνει ανατριχιαστική ανακάλυψη μέσα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Η αστυνομία κάνει έκκληση για πληροφορίες αφού μια ομάδα παιδιών έκανε μια εκπληκτική ανακάλυψη σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Avon Park της Φλόριντα

Ξέρετε σε ταινίες τρόμου όπου ένας χαρακτήρας ακούει έναν θόρυβο και αντί να τρέξει κατευθείαν έξω από την πόρτα ή να καλέσει την αστυνομία , κατεβαίνει τις σκάλες για να το ερευνήσει; Λοιπόν, αυτή είναι μια από αυτές τις στιγμές.

Στις 11 Ιουλίου, το γραφείο του σερίφη της κομητείας των Χάιλαντς μοιράστηκε ένα δελτίο τύπου στο Facebook , αποκαλύπτοντας ότι μια ομάδα παιδιών «έπαιζε μέσα» σε ένα «εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Memorial Drive στο Avon Park» στην κεντρική Φλόριντα όταν έκαναν μια εκπληκτική ανακάλυψη.

«[Τα παιδιά] ανακάλυψαν υπολείμματα σκελετού μέσα στο σπίτι το απόγευμα της Πέμπτης και το ανέφεραν σε έναν κοντινό ενήλικα, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία», ανέφερε η έκθεση.

Κατά την επίσκεψη στο ακίνητο, οι αξιωματούχοι ανακάλυψαν ότι τα λείψανα φαινόταν «να βρίσκονταν μέσα στο σπίτι για πολύ περισσότερο από ένα χρόνο» και πιστεύουν ότι το άτομο «χρησιμοποιούσε το σπίτι ως καταφύγιο».

Η έκθεση προσθέτει: «Οι ντετέκτιβ εργάζονται για την ταυτοποίηση του ατόμου και ο ιατροδικαστής θα προσπαθήσει να προσδιορίσει την αιτία θανάτου».

Ένας εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της κομητείας Highlands είπε στο UNILAD ότι έχει σημειωθεί «πρόοδος» στην ταυτοποίηση του ατόμου, αλλά θα περάσουν «αρκετές εβδομάδες» μέχρι να γίνει μια «θετική ταυτοποίηση».

Έκαναν επιπλέον μια υπενθύμιση στους γονείς να «λένε στα παιδιά τους ότι το παιχνίδι σε εγκαταλελειμμένα κτίρια μπορεί να είναι επικίνδυνο».

Αποκάλυψαν: “Εκτός από αυτά που βρήκαν τα παιδιά, υπάρχει μια τεράστια κυψέλη μελισσών στους τοίχους αυτού του σπιτιού. Εάν τα παιδιά είχαν ενοχλήσει αυτήν την κυψέλη, θα μπορούσε να είχε μετατραπεί σε μια επικίνδυνη κατάσταση, ειδικά εάν ένα από τα παιδιά ήταν αλλεργικό .”

Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί