Κίνα: Ξεπουλάνε μπλουζάκια με στάμπα την υψωμένη γροθιά του Τραμπ!

Οι εικόνες της απόπειρας δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ κυριαρχούν σε όλα τα πρωτοσέλιδα του κόσμου δείχνοντας τον πρώην πρόεδρο να αιμορραγεί από το αυτί, με το δεξί του χέρι σφιγμένο σε γροθιά πάνω από τους πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας που τον περικύκλωσαν.

Και τώρα είναι διαθέσιμα σε μπλουζάκια για μόλις 4 δολάρια στις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου της Κίνας.

Το Σαββατοκύριακο, οι Κινέζοι λιανοπωλητές άρχισαν να δραστηριοποιούνται στο Taobao και στο JD.com, τις δύο μεγαλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου της χώρας, για να επωφεληθούν από τις εικόνες μετά από την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ σε συγκέντρωση το Σάββατο.

«Make America Great Again», έγραφε ένα μπλουζάκι, σύμφωνα με στιγμιότυπα οθόνης που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. «Η σκοποβολή με κάνει πιο δυνατό», διάβασε ένας άλλος.

Μέχρι τη Δευτέρα, πολλά από τα μπλουζάκια δεν βρίσκονταν πλέον εύκολα, με μια αναζήτηση για το «Trump T-shirt» στο JD να μην δείχνει κανένα αποτέλεσμα και στο Taobao να δείχνει άλλα μπλουζάκια Τραμπ.

Οι Κινέζοι έμποροι ανέλαβαν δράση, με την πρώτη παρτίδα T – shirts να εκτυπώνεται και να διατίθεται προς πώληση στο διαδίκτυο σε λιγότερο από τρεις ώρες μετά τους πυροβολισμούς, ενώ άρχισαν να δέχονται μαζικές παραγγελίες.

photo: epa-epa

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί