Βίντεο που σοκάρει: Καθαρίστρια πέφτει από τον τρίτο όροφο στην Ινδία – Την έσπρωξε συνάδελφός της

Σε ένα σοκαριστικό περιστατικό που ήρθε στο φως από τη Μαχαράστρα στην Ινδία, μια γυναίκα πέθανε αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο ενός συγκροτήματος στο Dombivali στις 16 Ιουλίου, Τρίτη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα συγκρότημα που ονομάζεται Globe State στην περιοχή Vikas Naka στην οδό Dombivli East Kalyan Sheel. Η νεκρή που ταυτοποιήθηκε ως Naginadevi Manjiram εργαζόταν εκεί ως καθαρίστρια.

Η στιγμή της πτώσης καταγράφηκε σε κάμερα κλειστού κυκλώματος που ήταν τοποθετημένη στο κτίριο. Το ανατριχιαστικό βίντεο του ατυχούς περιστατικού έχει γίνει viral σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου του X (παλαιότερα γνωστό ως Twitter).

Η Ναγκιναντέβι που ζούσε με την οικογένειά της στο Tata Naka, Piswali ήταν σε υπηρεσία στο Globe State. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μαζί με την ομάδα των συναδέλφων της στέκονταν κοντά στον προστατευτικό τοίχο του λόμπι του συγκροτήματος και απολάμβαναν το διάλειμμά τους. Στο βίντεο φαίνεται ότι η Ναγκιναντέβι φαίνεται να σπρώχνεται από έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε ως Μπάντι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι συνάδελφοι, συμπεριλαμβανομένου της Ναγκιναντέβι, αστειεύονταν μεταξύ τους όταν ο Μπάντι της κράτησε το χέρι και πήγε να την αγκαλιάσει. Η πίεση ήταν τόσο μεγάλη που η Ναγκιναντέβι έχασε την ισορροπία της και έπεσε κάτω, χάνοντας τη ζωή της ακαριαία. Στο βίντεο, ο Μπάντι φαίνεται να κατεβαίνει ορμητικά τις σκάλες αμέσως μετά την πτώση της Ναγκιναντέβι.


Το αστυνομικό τμήμα Manpada έχει καταγράψει υπόθεση και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς το βίντεο που απαθανάτισε τη στιγμή της πτώσης δημιούργησε ένα ερώτημα αν ήταν όντως αστείο ή μια σοβαρή απόπειρα δολοφονίας με το ένδυμα του αστείου. Η αστυνομία εξετάζει τα βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και έχουν καταγραφεί καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων. Δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί εάν ήταν ατύχημα ή υπήρχε ενδεχόμενος δόλος.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί