Πριγκίπισσα του Ντουμπάι χώρισε τον σύζυγό της…μέσω Instagram – ” Σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω”

Η κόρη του ηγεμόνα του Ντουμπάι φαίνεται να ανακοίνωσε το διαζύγιό της με μια ανάρτηση στο Instagram που κατηγορούσε τον σύζυγό της ότι «ασχολείται με άλλες συντρόφους».

Η Sheikha Mahra bint Mohammed bin Rashid Al Maktoum ανακοίνωσε το τέλος του ενός έτους γάμου της με τον βιομήχανο Sheikh Mana bin Mohammed bin Rashid bin Mana Al Maktoum δύο μήνες μετά την υποδοχή του πρώτου τους παιδιού.

Είναι κόρη του Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ , του ηγεμόνα του Ντουμπάι και αντιπροέδρου και πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ( ΗΑΕ ) .

«Καθώς είσαι απασχολημένος με άλλες συντρόφους, δηλώνω δια του παρόντος το διαζύγιό μας. Σε χωρίζω, σε χωρίζω και σε χωρίζω», έγραψε, χρησιμοποιώντας φαινομενικά την μακραίωνη πρακτική του ισλαμικού διαζυγίου ή του τριπλού ταλάκ, όπου οι μουσουλμάνοι άνδρες μπορούν να χωρίσουν γυναίκες δηλώνοντας απλώς την πρόθεσή τους τρεις φορές προφορικά.

Το τριπλό ταλάκ δεν είναι επιλογή για τις γυναίκες σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, ο οποίος λέει ότι οι γυναίκες μπορούν να ζητήσουν διαζύγιο μόνο μονομερώς μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται « khula ». Αυτό περιλαμβάνει μια παντρεμένη γυναίκα που υποβάλλει επίσημο αίτημα στο δικαστήριο και αναφέρει έναν έγκυρο λόγο για την έναρξη διαδικασίας διαζυγίου.


Η ανάρτηση που ξεκίνησε με το «αγαπητέ σύζυγο», κατέληξε, «Να προσέχεις. Η πρώην γυναίκα σου».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια πλούσια τελετή τον Απρίλιο του 2023 και πριν από δύο μήνες η Sheikha Mahra έφερε στον κόσμο την κόρη τους.

Η οικογένεια της Sheikha Mahra ή ο σύζυγός της δεν έχουν κάνει ακόμη κανένα δημόσιο σχόλιο.

Και τα δύο μέρη έχουν κάνει unfollow το ένα το άλλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχουν αφαιρέσει τις φωτογραφίες του γάμου τους, σύμφωνα με τους Khaleej Times.

Ορισμένοι χρήστες στο Instagram αρχικά υπέθεσαν ότι ο λογαριασμός της πριγκίπισσας είχε χακαριστεί, αλλά δεν υπήρξε καμία ένδειξη από τότε που η ανάρτηση δημοσιοποιήθηκε την Τετάρτη.

Πολλοί στα σχόλια την επαίνεσαν και είπαν πως πήρε τη σωστή απόφαση.

Η πριγκίπισσα είχε πυροδοτήσει εικασίες για τον ταραγμένο γάμο της αφού δημοσίευσε τη φωτογραφία της κόρης της με λεζάντα: «Μόνο οι δυο μας».

Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί