Εξελίξεις στην Αμερική ίσως και το Σαββατοκύριακο! Πιέσεις στον Μπάιντεν

Τι μεταδίδεται τις τελευταίες ώρες...

Αρκετοί κορυφαίοι Δημοκρατικοί αναφέρουν στο Axios ότι η αυξανόμενη πίεση των ηγετών του Κογκρέσου και των στενών φίλων του κόμματος θα πείσει τον Πρόεδρο Μπάιντεν να αποφασίσει να εγκαταλείψει την προεδρική κούρσα, μπορεί και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι διεθνιστές θεωρούν πως πιστεύουν ότι ο 81χρονος Μπάιντεν δεν είναι σε θέση να κερδίσει, καθώς αδυνατεί να πείσει τους ψηφοφόρους πως είναι πνευματικά διαυγής!

Την ίδια ώρα ΜΜΕ στις ΗΠΑ. τα οποία επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρουν πως ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σε συνεργάτες του τις τελευταίες ημέρες ότι οι πιθανότητες του προέδρου Τζο Μπάιντεν για να νικήσει στις εκλογές του Νοεμβρίου εξανεμίζονται και ότι πιστεύει πως ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ πρέπει να εξετάσει σοβαρά την υποψηφιότητά του!

Λένε στον Μπάιντεν πως εάν παραμείνει, ο πρώην πρόεδρος Τραμπ θα μπορούσε να κερδίσει και να εξαφανίσει την παρακαταθήκη των διεθνιστών και τις ελπίδες των Δημοκρατικών τον Νοέμβριο.

Η χθεσινή δημοσκόπηση του AP δείχνει ότι σχεδόν τα δύο τρίτα των Δημοκρατικών θέλουν να αποσυρθεί ο Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα!

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Axios/photo EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί