Bρίσκει απόδειξη από το 2022 και σοκάρεται βλέποντας πόσο θα κόστιζαν τα προϊόντα σήμερα(vid)

Είναι προφανές ότι τα είδη παντοπωλείου έχουν εκτοξευθεί σε τιμές τον τελευταίο χρόνο περίπου, αλλά πόσο πιστεύετε ότι έχουν ανέβει οι τιμές στην πραγματικότητα;

Όλοι φαίνεται να συνειδητοποιούν ότι ο λογαριασμός αγορών τους είναι πολύ μεγαλύτερος από ό,τι ήταν παλιά, ωστόσο, έγινε αυτό έγινε προφανές σε έντονο βαθμό όταν ο χρήστης του TikTok , Dakota Neifert γνωστός και ως @sewerlidd, κοινοποίησε το ποσό της απόδειξης του 2022.

Διαπίστωσε ότι οι αγορές τους από τη Walmart κάθε μήνα είχαν πλέον τετραπλασιαστεί από το ποσό που ήταν παλιά και αυτό είναι τρελό.

Είπε σε ένα απόσπασμά του που έδειχνε την εφαρμογή Walmart: «Νιώθω ότι θα αρρωστήσω».


Ο Neifert είπε ότι έψαχνε το ιστορικό παραγγελιών Walmart όταν βρήκε μια παραγγελία από το 2022.Είπε: “45 είδη κοστίζουν 126 $.Λεφτά που δίνω έναν ολόκληρο μήνα μόνο για τον εαυτό μου για είδη παντοπωλείου”.

Επειδή η παραγγελία του έδινε την επιλογή να παραγγείλει ξανά την ίδια ακριβώς λίστα παντοπωλείου, αποφάσισε να τη δοκιμάσει και να δει πόσο κοστίζουν τα προϊόντα όταν φτάσουν στο ταμείο.

Είσαι έτοιμος;

Ο χρήστης είπε: «Τώρα αυτή η παραγγελία 45 ειδών για ένα μήνα θα κόστιζε 414 $.

«Αυτό είναι τέσσερις φορές περισσότερο».

Προφανώς, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο και πολλοί άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι τα ψώνια τους κόστιζαν πολύ περισσότερο από ό,τι στο παρελθόν.

Ένα άτομο σχολίασε: «Συνήθιζα να ξοδεύω 180 δολάρια για δύο εβδομάδες για την τετραμελή οικογένειά μου και τον σκύλο.

«Τώρα ξοδεύω πάνω από 430 $ και προσπαθώ να καταλάβω τι άλλο μπορώ να κόψω».

Ένας άλλος έγραψε: «Σας ευχαριστώ που το μοιράζεστε αυτό. Τώρα αισθάνομαι λίγο καλύτερα για τις τιμές των τροφίμων γιατί είχα τρελαθεί και ΔΕΝ είμαι μόνο εγώ!».

Το USDA έγραψε στον ιστότοπό του σχετικά με τις τιμές του 2024 ότι οι τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν χάρη σε μια ασθένεια των πουλερικών.

Ο Νάιφερτ είπε: «Οι τιμές των τροφίμων λένε ότι αυξήθηκαν εν μέρει λόγω της επιδημίας της γρίπης των πτηνών που επηρέασε τις τιμές των αυγών και των πουλερικών, μαζί με τη σύγκρουση στην Ουκρανία, η οποία επιδείνωσε άλλες πληθωριστικές τάσεις σε ολόκληρη την οικονομία, όπως το υψηλό ενεργειακό κόστος».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί