Γιατί βλέπετε τόσα πολλά παπούτσια κρεμασμένα γύρω από καλώδια ρεύματος;(vid)

Βγήκατε να περπατήσετε και είδατε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια κρεμασμένα πάνω από ένα καλώδιο ρεύματος; Δεν είναι ασυνήθιστο θέαμα.

Το φαινόμενο αυτό γίνεται σε όλο τον κόσμο και για διάφορους λόγους, οπότε ας δούμε μερικές από τις πιο κοινές θεωρίες πίσω από αυτήν την περίεργη το λιγότερο συμπεριφορά.


Μια θεωρία είναι ότι οι άνθρωποι μνημονεύουν τους νεκρούς για χιλιετίες, με τάφους και χώρους ταφής που χρονολογούνται από τους Νεάντερταλ. Από τότε, έχουν βρει διάφορους τρόπους για να θυμούνται τα χαμένα αγαπημένα τους πρόσωπα, μέχρι το να κρεμάνε…. τα παπούτσια στα καλώδια ρεύματος, αναφέρει το άρθρο.


Μια από τις πιο δραματικές θεωρίες πίσω από το κρέμασμα παπουτσιών είναι ότι είναι δείκτης «δραστηριότητας συμμοριών», σήμανσης περιοχής ή επικοινωνίας μηνυμάτων, όπως το πού μπορούν οι άνθρωποι να αγοράσουν ναρκωτικά.


Επιπλέον, στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο τυπικός στύλος ο οποίος έχει ύψος περίπου 10 μέτρα (35 πόδια) , το καθιστά ένα εξαιρετικό μέρος για να πετάξετε τα αθλητικά παπούτσια κάποιου εάν θέλετε πραγματικά να τον τσαντίσετε, καθώς είναι και πολύ ψηλά για να τα φτάσει, καθώς και πολύ επικίνδυνο.

Όπως φαίνεται και για οποιονδήποτε λόγο, αυτό το παράδοξο φαινόμενο θα εξακολουθεί να υπάρχει…

Δείτε ένα ενδεικτικό ΒΙΝΤΕΟ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί