Απίστευτο: Η μοιραία αγκαλιά που στοίχισε τη ζωή σε Βραζιλιάνο τραγουδιστή στη σκηνή – Έπαθε ηλεκτροπληξία

Ο Βραζιλιάνος τραγουδιστής Ayres Sasaki πέθανε μετά από ηλεκτροπληξία σε μια παράσταση όπου εμφανιζόταν.

Ένας Βραζιλιάνος μουσικός πέθανε μετά από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής παράστασης το Σάββατο, 13 Ιουλίου, στη Σαλινόπολη της Πάρα της Βραζιλίας, σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό ιστότοπο Istoé Gente , The Sun και The Mirror .

Ο Ayres Sasaki, 35 ετών, πέθανε σχεδόν ακαριαία αφού αγκάλιασε έναν βρεγμένο θεατή κατά τη διάρκεια της παράστασής του στη σκηνή στο Solar Hotel στη Salinopolis της Βραζιλίας. Κοντά τους υπήρχε ένα καλώδιο το οποίο σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror προκάλεσε μοιραία ηλεκτροπληξία.

Σύμφωνα με την Πολιτική Αστυνομία της Πάρα, οι μάρτυρες έχουν μοιραστεί καταθέσεις και οι αρχές ζήτησαν εκθέσεις εμπειρογνωμόνων, ανέφερε ο Istoé Gente.


Το Solar Hotel εξέδωσε ανακοίνωση την Κυριακή 14 Ιουλίου, διευκρινίζοντας ότι η εγκατάσταση συνεργάζεται με τις αρχές στην έρευνα. “Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην παροχή υποστήριξης στην οικογένειά του και στη λήψη των απαραίτητων μέτρων. Επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να συνεργαστούμε πλήρως με τις αρμόδιες αρχές για τη σωστή διαλεύκανση των γεγονότων“, ανέφερε ο επίσημος λογαριασμός του ξενοδοχείου στο Instagram.

«Οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια μας βρίσκονται στην οικογένεια και τους φίλους του Ayres Sasaki σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», καταλήγει η δήλωση.

Η θεία του Sasaki, Rita Matos, είπε στον Istoé Gente, “Επικοινωνούμε με ανθρώπους που ήταν μαζί του αυτή τη στιγμή για να καταλάβουμε πώς συνέβησαν όλα. Θα συγκεντρώσουμε όλες τις πληροφορίες σε μια δήλωση που θα δημοσιεύσουμε στον Τύπο.”


Ο Sasaki ήταν επίσης αρχιτέκτονας και πολεοδόμος. Οι φίλοι του τον μνήμησαν με αφιερώματα στο Instagram μετά τον τραγικό θάνατό του.

«Πάντα ένας υπέροχος άνθρωπος και αγαπητός σε όλους», έγραψε ο κινηματογραφιστής Raphael Macedo σε ένα αφιέρωμα στον φίλο του. «Τα θεϊκά σχέδια κανείς δεν εξηγεί, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ήθελες να σε θυμούνται για τη φωνή, τη χαρά και τη φιλία σου!»

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί