Νέα αγωνία για την μαμά του μικρού Μπεν: Άνδρας ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος της που χάθηκε το 1991

Η μαμά του Μπεν Νίνταμ, που χάθηκε το 1991, περιμένει τα αποτελέσματα DNA από έναν Δανό που ισχυρίζεται ότι είναι γιος της.

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου συμπληρώνονται 33 χρόνια από την εξαφάνιση του 21 μηνών Μπεν από το ελληνικό νησί της Κω. Τώρα η μαμά του Κέρι πρέπει να περιμένει να δει αν αυτός ο άγνωστος άντρας θα μπορούσε να είναι ο Μπεν, για τρίτη φορά φέτος. Το μικρό παιδί εθεάθη τελευταία φορά να παίζει έξω από μια εγκαταλελειμμένη αγροικία στο νησί. Οι γονείς του έψαξαν τον κόσμο αναζητώντας το αγόρι τους χωρίς κανένα αποτέλεσμα.


Τώρα ένας άνδρας από τη Δανία ισχυρίζεται ότι οι παππούδες του του είπαν ότι τον πήραν από την Κω και επιμένει ότι οι γονείς του αρνήθηκαν αυτούς τους ισχυρισμούς. Ο άντρας λέει ότι ήταν κρυμμένος για χρόνια και θυμάται ότι πριν από 25 χρόνια πήγε σε μια αγορά και κάποιος τον φώναζε «Μπεν». Ισχυρίζεται ότι στη συνέχεια κρατήθηκε σε τροχόσπιτο.

Αλλά η Κέρι 51, λέει ότι δεν μπορεί ποτέ να χάσει τις ελπίδες της, καθώς έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση πολλές φορές. Είπε στη Mirror : «Αυτός ο άντρας ψάχνει την πραγματική του οικογένεια και έδωσε στην αστυνομία της Δανίας ένα δείγμα του DNA του, το οποίο η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ προσπαθεί να εξετάσει μέσω της Ιντερπόλ για να κάνει μια σύγκριση με του Μπεν».


Τα δείγματα DNA του αγνώστου θα συγκριθούν με ένα δείγμα αίματος που λήφθηκε από τη στιγμή που γεννήθηκε ο Μπεν στο νοσοκομείο της Βοστώνης στο Λίνκολνσαϊ. Είπε: «Έχουμε πάρει DNA από ανθρώπους στην Ελλάδα , την Τουρκία, τη Γερμανία, από τη Φλόριντα και την Αυστραλία». Μια θεωρία είναι ότι ο Μπεν μπορεί να πέθανε σε ατύχημα από εκσκαφέα στην Κω, αφού εμφανίστηκε ένας μάρτυρας. Αλλά το αίμα που ανακαλύφθηκε στη σκηνή το 2016 διαπιστώθηκε ότι δεν ανήκει στον Μπεν και ο μάρτυρας αρνείται να μιλήσει ξανά στην αστυνομία.

Η Κέρι δήλωσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 33 χρόνια και τον Οκτώβριο θα είναι 35. Η μαμά μου είναι 72 και ο μπαμπάς είναι 76. Δεν θέλω να συμβεί κάτι στους γονείς μου χωρίς να το ξέρουν».

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί