Σύγχρονη “Μήδεια”: Μητέρα έπνιξε την 7χρονη κόρη της για να…μείνει λίγο μόνη της

Η Brandi Elliott, 33 ετών, κατηγορήθηκε για φόνο πρώτου βαθμού σε σχέση με τον θάνατο του παιδιού της, σύμφωνα με την αστυνομία.


Μια μητέρα από το Τενεσί αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο αφού οι αρχές ισχυρίζονται ότι έπνιξε την κόρη της.

Η Μπράντι Έλιοτ, 33 ετών, κατηγορήθηκε για φόνο πρώτου βαθμού σε σχέση με τον θάνατο του παιδιού της, ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του Χέντερσονβιλ σε δελτίο τύπου .

Στις 13 Ιουλίου, οι αστυνομικοί απάντησαν στο Drakes Creek στο Hendersonville, Tenn., ένα προάστιο του Nashville, αφού έλαβαν αναφορά για ένα παιδί που είχε πνιγεί, είπε η αστυνομία. Οι ερευνητές αργότερα διαπίστωσαν ότι η Έλιοτ, η μητέρα του παιδιού, φέρεται να ευθύνεται για τον θάνατο, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το WTVF , η Έλιοτ φέρεται να έπνιξε την 7χρονη κόρη της αφού είπε ότι χρειαζόταν λίγο χρόνο μόνη της.

Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι κράτησε το κορίτσι κάτω από το νερό έως ότου «ένιωσε να φουσκώνει» και της είπε να κάνει ησυχία. Η Έλιοτ είπε ότι προσπάθησε να την επαναφέρει κάνοντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση μετά τον πνιγμό, αλλά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της σε τοπικό νοσοκομείο, ανέφερε το πρακτορείο.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί