Κατά συρροή βιαστής συνελήφθη στο Μάντσεστερ – Νάρκωνε και βίαζε άνδρες και γυναίκες

Ένας άνδρας γύρω στα 40 συνελήφθη για μια σειρά βιασμών στο κέντρο της πόλης του Μάντσεστερ.

Οι ντετέκτιβ που ερευνούν τέσσερις διαφορετικούς βιασμούς που χρονολογούνται από τον Φεβρουάριο του 2024 συνέλαβαν τον άνδρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Παραμένει υπό κράτηση για ανάκριση.

Η αστυνομία του Ευρύτερου Μάντσεστερ είπε ότι ο ύποπτος είχε στόχο μεθυσμένους άνδρες και γυναίκες, βίαζε τα θύματά του και στη συνέχεια έπαιρνε τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Προτρέπουμε όποιον έχει βιώσει σεξουαλική βία ή κακοποίηση να έρθει και να μας το αναφέρει


Ο ντετέκτιβ Έφορος Ρίτσαρντ Χαντ, επικεφαλής για βιασμό και άλλα σεξουαλικά αδικήματα, δήλωσε: «Οι ειδικοί μας αξιωματικοί ήταν και συνεχίζουν να υποστηρίζουν όσους εμπλέκονται σε αυτά τα περιστατικά και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους παρέχουμε την κατάλληλη φροντίδα που χρειάζονται σε αυτό.


«Αυτά είναι πραγματικά φρικτά εγκλήματα, κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται ανασφαλής όταν περπατά στους δρόμους του Μάντσεστερ. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην επίτευξη δικαιοσύνης για όλα τα θύματα βιασμού και δεν ανεχόμαστε καμία μορφή σεξουαλικής βίας στις κοινότητές μας.

«Προτρέπουμε όποιον έχει βιώσει σεξουαλική βία ή κακοποίηση να έρθει και να μας το αναφέρει. Κάθε αναφορά θα διερευνηθεί διεξοδικά και θα διασφαλίσουμε ότι εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα λάβετε πλήρη υποστήριξη σε κάθε βήμα της διαδρομής καθώς αναζητούμε δικαιοσύνη».

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί