Άνδρας που κηρύχθηκε νεκρός προσπαθούσε απεγνωσμένα να αποδείξει ότι είναι ζωντανός – Το απίστευτο που έκανε!

Ένας Ινδός που άδικα είχε κηρυχθεί νεκρός από την κυβέρνηση στράφηκε στο έγκλημα ως έναν απεγνωσμένο τρόπο να αποδείξει ότι ήταν ζωντανός.

Ο Baburam Bhil, ένας 40χρονος άνδρας από το χωριό Mithora του Ρατζαστάν, προσπαθούσε εδώ και καιρό να πείσει τις αρχές ότι ήταν ακόμα ζωντανός αφού εξέδωσαν πιστοποιητικό θανάτου στο όνομά του.

Προσπάθησε να διορθώσει το λάθος, απευθυνόμενος στους πρεσβυτέρους του χωριού του και στις κρατικές αρχές, αλλά μάταια, έτσι αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πιο ακραία επιλογή. Φοβούμενος ότι όλες οι περιουσίες του θα κατάσχονταν από την κυβέρνηση μετά τον «θάνατό» του, ο Μπαμπουράμ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το να γίνει σοβαρός εγκληματίας ήταν ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσει την προσοχή στο πρόβλημά του. Στις 19 Ιουλίου, άρπαξε ένα μαχαίρι και ένα μπουκάλι βενζίνης και άρχισε να τρομοκρατεί ένα τοπικό σχολείο.

Αφού μπήκε στο σχολείο Chuli Bera Dharana, ο απελπισμένος άνδρας προχώρησε στον σοβαρό τραυματισμό δύο δασκάλων, του εν ενεργεία διευθυντή Hardayal και του δασκάλου Suresh Kumar, καθώς και ενός γονέα. Σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας, ο Baburam Bhil έπιασε επίσης ομήρους αρκετούς μαθητές και καθηγητές μέχρι να φτάσουν οι αρχές επιβολής του νόμου να τον συλλάβουν.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης που εκδόθηκε, ο άνδρας του Ρατζαστάν εξήγησε ότι κακώς είχε κηρυχθεί νεκρός και αφού προσπάθησε επανειλημμένα να ακυρωθεί το πιστοποιητικό θανάτου του, απελπίστηκε να αποδείξει ότι ήταν ζωντανός. Σκέφτηκε ότι η διάπραξη αρκετά σοβαρών εγκλημάτων ώστε να συλληφθεί δεν θα άφηνε την αστυνομία με άλλη επιλογή από το να τον συλλάβει και να γράψει το όνομά του στα αστυνομικά αρχεία, απόδειξη ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν νεκρός.

Ο Baburam Bhil έχει τεθεί υπό κράτηση για τα εγκλήματά του, και ίσως το σχέδιό του μπορεί τελικά να λειτουργήσει, καθώς η αστυνομία έχει ανακοινώσει έρευνα για τους ισχυρισμούς του.

Είναι ενδιαφέρον ότι η περίπτωση του 40χρονου άνδρα δεν είναι τόσο ασυνήθιστη στην Ινδία. Το Vio News ανέφερε ότι τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, ένας 70χρονος άνδρας εθεάθη να περπατά στην Άγκρα με ένα πλακάτ που έγραφε «Είμαι ζωντανός» μετά την παράνομη έκδοση του πιστοποιητικού θανάτου του.

Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί