Ποια ήταν η διάσημη Ρωσίδα influencer που σκοτώθηκε με τη μοτοσικλέτα της – Το παράπονό της από την Ελλάδα(vid)

Η Ρωσίδα influencer Tatyana Ozolina, γνωστή ως MotoTanya, σκοτώθηκε απρόσμενα σε τροχαίο δυστύχημα με μοτοσικλέτα στην Τουρκία σε ηλικία 38 ετών.

Η διάσημη Ρωσίδα γνωστή για τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο με τη μοτοσικλέτα της, κινούνταν με τη μηχανή της την περασμένη Πέμπτη (25.07.2024) στην επαρχία Muğla στην Τουρκία, όταν έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με φορτηγό.

Σκοτώθηκε ακαριαία πριν φτάσουν στο σημείο οι διασώστες,σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ο Τούρκος μοτοσικλετιστής Onur Obut που βρισκόταν μαζί της, τραυματίστηκε ενώ ένας τρίτος που ταξίδευε μαζί τους δεν έπαθε τίποτα.

Η τοπική αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά το δυστύχημα, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι η Ozolina έχασε τον έλεγχο αφού η μοτοσικλέτα της χτυπήθηκε από άλλον μοτοσικλετιστή.

Η Ozolina είχε 5 εκατομμύρια followers στο TikTok, δύο εκατομμύρια στο YouTube και ένα εκατομμύριο στο Instagram.

Το ταξίδι στην Ελλάδα και το μαγνητάκι
Πρόσφατα δεν της επετράπη η είσοδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση στα ελληνικά σύνορα λόγω των περιορισμών στην είσοδο Ρώσων εξαιτίας του συνεχιζόμενου πολέμου στην Ουκρανία.

Η Οζολίνα δημοσίευσε ένα post από τα ελληνικά σύνορα στα social media όπου έγραφε: «4000 χιλιόμετρα από το σπίτι. Η Ελλάδα με έχασε, αλλά δεν έχασε τη μοτοσικλέτα μου. Ναι. Βρέθηκα στην Ελλάδα με τα πόδια. Αγόρασα ένα μαγνητάκι και επέστρεψα πίσω στην Τουρκία.

Αναστατώθηκα που δεν κατάφερα να κάνω βόλτα στην Ευρώπη, αλλά όχι πολύ, γιατί ήξερα ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Ως εκ τούτου, προχώρησα. Για να κατακτήσω την όμορφη, ζεστή και φιλόξενη Τουρκία», έγραψε.

Η Οζολίνα, γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1986 στο Omsk της Ρωσίας και χρόνια αργότερα μετακόμισε στη Μόσχα όπου ξεκίνησε την καριέρα της ως οικονομολόγος. Ωστόσο, το μεγάλο της πάθος ήταν οι μηχανές, ένα πάθος που δυστυχώς της στοίχε τη ζωή.

Τραγική φιγούρα, ο 13χρονος γιος της που αφήνει πίσω.

Δείτε το βιντεάκι που ανέβασε ΕΔΩ

(Με πληροφορίες από newsit. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί