Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που καρχαρίας επιτίθεται σε σέρφερ και του κόβει το πόδι(Vid)

Απίστευτα πλάνα δείχνουν έναν καρχαρία να επιτίθεται βάναυσα στον σέρφερ Κάι ΜακΚένζι ο οποίος προσπαθούσε απεγνωσμένα να αποφύγει το θηρίο.


Το βίντεο δείχνει τον Κάι, 23 ετών, να τραβιέται κάτω από το νερό από τον θανατηφόρο μεγάλο λευκό καρχαρία σε μια φρενήρη επίθεση.

Ο επαγγελματίας σέρφερ δαγκώθηκε στο πόδι στην παραλία North Shore, στο Port Macquarie στις 11 το πρωί της 23ης Ιουλίου.

Το δάγκωμα ήταν τόσο σοβαρό που το πόδι του Κάι κόπηκε και ξεβράστηκε αργότερα στην ακτή.

Παρά το γεγονός ότι έχασε ένα πόδι, ο Κάι κατάφερε να επιστρέψει στην ακτή, όπου ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας χρησιμοποίησε το λουρί του σκύλου του ως αυτοσχέδιο τουρνικέ, σώζοντάς του τη ζωή.


Ο δεινός σέρφερ πήγε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Instagram για να ενημερώσει τους ανήσυχους ακολούθους του.

Είπε: “Φίλοι μου το να είμαι εδώ αυτή τη στιγμή για να είμαι δίπλα στην όμορφη Εύα μου και την οικογένειά μου είναι το παν για μένα, καθώς πριν από λίγες μέρες επέζησα από μια τρομακτική επίθεση καρχαρία (ο μεγαλύτερος καρχαρίας που έχω δει ποτέ) που ήταν μια πολύ τρελή σκηνή.Είναι πολύ ωραίο να βλέπω τόσους όμορφους ανθρώπους να με υποστηρίζουν.Υπάρχουν τόσα πολλά μηνύματα, αλλά ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους για τις γενναιόδωρες δωρεές σας στη σελίδα GoFundMe”.

Οι λουόμενοι που εντόπισαν το ακρωτηριασμένο πόδι του Κάι το κάλυψαν με πάγο, σύμφωνα με την αυστραλιανή εφημερίδα The Daily Telegraph και το παραϊατρικό προσωπικό κλήθηκε σύντομα στο σημείο.

Το προσωπικό του ασθενοφόρου μετέφερε τον Κάι στο Νοσοκομείο Βάσης του Πορτ Μακκουάρι προτού μεταφερθεί σε ένα σημαντικό κέντρο τραυμάτων που απέχει περισσότερο από 120 μίλια.

Η Daily Telegraph ανέφερε ότι το πόδι του μεταφέρθηκε με πορθμείο πέρα ​​από τον ποταμό Χάστινγκς σε μια προσπάθεια να επανασυνδεθεί το άκρο.

Ωστόσο, δεν είναι γνωστό εάν ο McKenzie έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση επανασύνδεσης άκρου.

Οι ντόπιοι βιολόγοι υποπτεύονται ότι ένας λευκός καρχαρίας μήκους τριών μέτρων ήταν υπεύθυνος για την επίθεση στο δεξί του πόδι.


Ωστόσο, ορκίστηκε να επιστρέψει στο νερό. Ο δεινός σέρφερ είπε: «Θα επιστρέψω στο νερό σύντομα».

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί