Ο Εμμ. Καραλής σε ρόλο ξεναγού στο Ολυμπιακό Χωριό και η αντίδραση για το πανάκριβο αντικείμενο(vid)

Ο Εμμανουήλ Καραλής, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έχει αναλάβει ρόλο… TikToker αναρτώντας σε καθημερινή βάση, βίντεο από τη διαμονή στο Ολυμπιακό Χωριό.

Με ένα νέο βίντεο, ο αθλητής του άλματος επί κοντώ, έδειξε στους ακολούθους του, οι οποίοι ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο, τι δραστηριότητες προσφέρουν οι Παριζιάνοι διοργανωτές στους αθλητές εντός του χώρου που διαμένουν.

Ξεκινώντας με πλάνα από τον μπουφέ που είναι ανοιχτός όλη τη μέρα, έδειξε στη συνέχεια τι πληρώνουν και τι τους διατίθεται δωρεάν. Όπως φαίνεται από το TikTok, οι αθλητές έλαβαν δωρεάν ένα κινητό και διάφορα αντικείμενα υγιεινής, ενώ επίσης μπορούν να κουρευτούν, να γυμναστούν, να πάρουν αναψυκτικά και σνακ, να χαλαρώσουν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπως το beach bar ή τους χώρους ψυχαγωγίας που βρίσκονται στα σπίτια της κάθε αποστολής. Ακόμη, οι διοργανωτές έχουν δημιουργήσει χώρους χαλάρωσης με ειδικές πολυθρόνες.

Ωστόσο, ο Εμμανουήλ Καραλής έδειξε και το σούπερ μάρκετ που πληρώνουν, καθώς και τα μαγαζιά με τα σουβενίρ τα οποία είναι πανάκριβα. Για παράδειγμα μια μασκότ των 80 εκατοστών, κοστίζει 800 ευρώ!

@flymanolofly

This is how Olympic athletes spend their day at the Olympic Village #olympics #olympicvillage #paris2024 #flymanolofly

♬ Shes homeless – ⭐️

(Με πληροφορίες από protothema. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί