Κάνει μια απόκοσμη ανακάλυψη στο Google Earth και την εξερευνά αυτοπροσώπως(vid)

Ένας YouTuber έκανε μια απόκοσμη ανακάλυψη στο Google Earth και αποφάσισε να φτάσει στο απομονωμένο σημείο, παίρνοντας το κοινό του μαζί του για τη σπάνια περιπέτεια.

Γνωστός ως thePOVchannel online, ο Nolan Fisher έχει 132.000 συνδρομητές στο YouTube και είναι γνωστό ότι βρίσκει τις πιο άγριες γεωλογικές δομές στο Google Earth. Μόλις προσγειωθεί σε ένα παράξενο σημείο, προσκαλεί το κοινό του να τον συνοδεύσει στην περιπέτεια στο επιλεγμένο σημείο.

«Αυτή η γεωλογική δομή είναι μια από τις πιο περίεργες που έχω βρει ποτέ στο Google Earth . Ήξερα ότι κάτι έκρυβε. Απλώς δεν ήξερα τι ήταν», είπε σε ένα βίντεο που ανέβηκε τον Δεκέμβριο.

«Ο μόνος τρόπος για να φτάσετε σε αυτό το πράγμα είναι μέσα από πολλά μίλια περίπλοκων και ύπουλων απολιθωμένων αμμοθινών. Δεν ήμουν σίγουρος αν θα τα κατάφερνα ή τι θα έβρισκα, αλλά κατέληξα να φύγω από αυτό το μέρος εντελώς εξαντλημένος», πρόσθεσε.

Από τότε που κοίταξε για πρώτη φορά τα περίεργα σχήματα στο Google Earth, ο Nolan είπε ότι αναρωτήθηκε πώς δημιουργήθηκαν και αν τα είχαν δει και άλλοι. Είπε επίσης ότι δεν ήταν σίγουρος αν θα μπορούσε καν να φτάσει στις δομές.

Παρόλα αυτά, αποφάσισε να ξεκινήσει την περιπέτεια με τον αξιολάτρευτο σκύλο σύντροφό του και λίγες ώρες αργότερα, έφτασε στο μεγάλο και «πολύπλοκο κομμάτι ψαμμίτη που υψώνεται στον ουρανό στην έρημο».

«Όταν επισκέφτηκα αυτό το μέρος, βρήκα πολλά πράγματα που με κάνουν να πιστεύω ότι μπορεί να υπήρχε κάτι εδώ, αλλά πιθανότατα πολύ, πολύ καιρό πριν», έγραψε στην περιγραφή του βίντεο στο YouTube .

«Αυτό το έντονο ταξίδι με οδήγησε σε ένα πολύ δύσκολο τοπίο και κράτησε πολλές ώρες. Αλλά, όταν τελικά έφτασα στον προορισμό μου, ειλικρινά ενθουσιάστηκα με αυτό που με κάποιο τρόπο ανακάλυψα», συνέχισε.

Τα πλάνα από την περιπέτεια περιλάμβαναν κλιπ του εξερευνητή και του τετράποδου συντρόφου του να συναντούν πολλά εμπόδια, από μεγάλους βράχους που εμποδίζουν την πορεία τους προς την τεράστια ποσότητα αμμόλοφων. Στην πορεία, παρατήρησε επίσης κάποιες «γραμμές στον ψαμμίτη», συμπεριλαμβανομένης μιας σε σχήμα «S».

Ολοκληρώνοντας το ταξίδι του, είπε: «Δεν ήμουν σίγουρος ότι θα τα κατάφερνα ή τι θα έβρισκα. Αλλά κατέληξα να φύγω από αυτό το μέρος εντελώς εξαντλημένος και με περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις».

Οι θαυμαστές επαίνεσαν τον περιπετειώδη YouTuber που τους πήρε μαζί του για να δουν αξιοθέατα που «αλλιώς δεν θα έβλεπαν ποτέ»

«Προφανώς η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν θα τολμήσει ποτέ να πάει σε τέτοια μέρη. Γι’ αυτό σας επικροτώ που μας πήρατε μαζί για να δούμε αξιοθέατα που διαφορετικά δεν θα βλέπαμε ποτέ. Ευχαριστώ εσένα και τον σκύλο σου… Μπράβο!».

«Το νόημα αυτής της ανάρτησης δεν είναι να αποδώσω στον εαυτό μου εύσημα, αλλά να ελπίζω ότι θα προκαλέσει μια σκέψη σε κάποιον που μπορεί να σχετίζεται με το πού βρισκόμουν», πρόσθεσε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί