Κινέζικη εταιρία φτιάχνει καναπέδες γορίλα αφού η έκδοση που δημιουργήθηκε από AI έκανε πάταγο!(vid)

Μια κινεζική εταιρεία επίπλων άρχισε να παράγει καναπέδες σε σχήμα γορίλα για να καλύψει τη ζήτηση των πελατών, αφού οι φωτογραφίες από καναπέδες γορίλα που δημιουργήθηκαν από AI άρχισαν να γίνονται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον Απρίλιο, ένα ιστολόγιο με επίκεντρο το σχεδιασμό με το όνομα Inspiring Designs δημοσίευσε μια ανάρτηση με δεκάδες εικόνες καναπέδων σε σχήμα γορίλα που δημιουργήθηκαν από AI. Δεν είναι σαφές εάν χρησιμοποίησαν το Midjourney ή κάποιο άλλο εργαλείο ψηφιακής δημιουργίας, αλλά ορισμένα από τα αποτελέσματα ήταν πράγματι συναρπαστικά.

Θα μπορούσε κανείς να πει από την αρχή ότι κατασκευάστηκαν χρησιμοποιώντας AI, αλλά αυτό δεν τους έκανε λιγότερο εντυπωσιακούς. Το πρόβλημα, όπως φαίνεται από τα σχόλια των 8 χρηστών στην ανάρτηση, ήταν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούσαν να κάνουν τη διάκριση μεταξύ περιεχομένου που δημιουργήθηκε από την τεχνητή νοημοσύνη και ενός πραγματικού προϊόντος, οπότε συνέχισαν να ρωτούν πού θα μπορούσαν να βρουν έναν καναπέ γορίλα. Λοιπόν, μια εταιρεία στην Κίνα ήταν πολύ χαρούμενη που ανταποκρίθηκε στη ζήτηση.

Σε ένα σύντομο κλιπ που δημοσιεύτηκε στο TikTok, ο ιδιοκτήτης μιας κινεζικής εταιρείας επίπλων που δημοσιεύει με το όνομα @sunyaofurniture02 παρουσιάζει αρκετούς πραγματικούς καναπέδες γορίλα, από μια μαύρη έκδοση εμπνευσμένη από τον King Kong έως μπεζ και καφέ εκδοχές με μεγάλα κεφάλια γορίλα. Δεν είναι τόσο cool και λεπτομερείς όσο οι εκδόσεις AI, αλλά είναι σίγουρα καναπέδες γορίλα.

Προφανώς, κάποιος έκανε παραγγελία για έναν καναπέ γορίλα και αφού ανακάλυψε ότι το περίεργο σχέδιο ήταν πραγματικά περιζήτητο, η εταιρεία επίπλων άρχισε να τα παράγει σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Έτσι, αν θέλει κάποιος να αποκτήσει ένα τόσο εκλεκτικό έπιπλο, μπορείτε πραγματικά να βρείτε καναπέδες γορίλα στο Amazon για 9.995 $!

«Στην Κίνα, όλα είναι πιθανά», λέει ο @sunyaofurniture02 στο βίντεό τους και ο καναπές γορίλα το αποδεικνύει!

@sunyaofurniture02

We all need a gorilla sofa! From ai to real sofa, I am really determined. Contact me if you are interested in this sofa!#furniture #sunyaoshuojiaju #chinesefurniture #couch #sunyaofurniture #livingroom #home #sofa #design #interiordesign #furnituredesign

♬ original sound – SunYaofurniture02

Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί