Χαμός στην Βρετανία! 6.000 ειδικοί αστυνομικοί στους δρόμους! Έξτρα φυλακές για «ακροδεξιούς»

Μυρίζει έντονα άρωμα απολυταρχίας!!!

«Μόνιμος στρατός» 6.000 κομάντο ειδικών δυνάμεων είναι έτοιμος να αναπτυχθεί σε κρίσιμα σημεία της Βρετανίας, καθώς η κυβέρνηση εντείνει τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση των ταραχών στους δρόμους!!!

Οι υπουργοί επιβλέπουν επίσης τις κινήσεις για την παροχή επιπλέον 500 θέσεων σε φυλακές, προειδοποιώντας όσους αποκαλούν «ακροδεξιούς», ότι τα δικαστήρια θα μπορούσαν να συνεδριάσουν όλη τη νύχτα για να τους παραπέμψουν στην δικαιοσύνη.

Όσοι εμπλέκονται στην βία στους δρόμους της Βρετανίας, η οποία ξέσπασε στον απόηχο της θανατηφόρας επίθεσης με μαχαίρι που σκότωσε τρία παιδιά και τραυμάτισε άλλα δέκα στην παραθαλάσσια πόλη Σάουθπορτ της Αγγλίας, έχουν ενημερωθεί ότι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών.

Η βρετανική κυβέρνηση κάνει λόγο επίσης για ευθύνες σε αναρτήσεις και δημοσιεύματα του διαδικτύου, αφήνοντας να εννοηθεί πως έπεται παρέμβαση και εκεί. Το υπουργείο Δικαιοσύνης επέκρινε δριμύτατα ακόμα και τον Έλον Μασκ, ο οποίος έγραψε στην ηλεκτρονική του υπηρεσία Χ ότι ένας «εμφύλιος πόλεμος είναι αναπόφευκτος» στην Βρετανία.

Η βρετανική αστυνομία θεωρεί υπεύθυνους για τη βία τους υποστηρικτές της λεγόμενης English Defense League, μιας αντι-ισλαμικής οργάνωσης που ιδρύθηκε πριν από 15 χρόνια!

Ως απάντηση στην κλιμακούμενη βία, η κυβέρνηση αποφάσισε να αναπτύξει τις ειδικές δυνάμεις της για να βοηθήσουν τις τοπικές αστυνομικές δυνάμεις να διατηρήσουν την τάξη. Οι ειδικές δυνάμεις θα εργαστούν παράλληλα με τον στρατό των ειδικά εκπαιδευμένων αξιωματικών που είχε προαναγγείλει ο πρωθυπουργός Στάρμερ.

Πρόγευση του τι μέλλει γενέσθαι και στην υπόλοιπη Ευρώπη;;;

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί