CrossFit Games – Τέξας: Αθλητής πνίγηκε αβοήθητος σε λίμνη μπροστά στα μάτια δεκάδων θεατών!(vid)

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Σέρβος αθλητής, ο 28χρονος Λάζαρ Ντούκιτς, όταν κατά τη διάρκεια των αγώνων κολύμβησης των CrossFit Games 2024 στο Τέξας πνίγηκε αβοήθητος μπροστά σε συναθλητές και θεατές.

Ο άτυχος αθλητής, που έπαιρνε μέρος σε αγώνες κολύμβησης, βυθίστηκε κάτω από το νερό γύρω στις 8 το πρωί και δεν αναδύθηκε ποτέ σύμφωνα με εκπρόσωπο της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Τέξας.

Με τη συνδρομή της ομάδας κατάδυσης του αστυνομικού τμήματος του Φορτ Γουόρθ, ο νεκρός αθλητής ανασύρθηκε από το νερό περίπου μία ώρα αργότερα.

H δήμαρχος του Φορτ Γουόρθ Μάτι Πάρκερ δήλωσε ότι η πόλη έχει συντονίσει συμβούλους ψυχικής υγείας προκειμένου να υποστηρίξει όσους χρειάζονται ψυχολογική βοήθεια.

“Είμαστε βαθιά θλιμμένοι από την τραγική απώλεια ενός αθλητή CrossFit κατά τη διάρκεια μιας κολυμβητικής εκδήλωσης των CrossFit Games”, δήλωσε η Πάρκερ.

Το ελικόπτερο του CBS News Texas βρισκόταν πάνω από τη λίμνη και είδε τους πρώτους ανταποκριτές να βγάζουν ένα πτώμα από το νερό και να το βάζουν σε ειδικό σάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο των αγώνων δεν υπήρχε ναυαγοσώστης. Ένας θεατής προσπάθησε να τον βοηθήσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι διοργανωτές από την πλευρά τους δηλώνουν ότι στο σημείο βρισκόταν προσωπικό ασφαλείας.

Στα πλάνα από το βίντεο φαίνονται οι αθλητές να πλησιάζουν το τέρμα όταν ξαφνικά βυθίζεται και χάνεται.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ και ΕΔΩ

(Με πληροφορίες από newsit. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί