Νέο κάζο από Γαλλία: Αθλητής φόρεσε το μετάλλιό του κι αυτό… ξέβαψε! ΦΩΤΟ

Ερωτηματικά σχετικά με την ποιότητα της κατασκευής των μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 εγείρονται μετά την ασυνήθιστη μαρτυρία ενός αθλητή.


Ο Αμερικανός αθλητής του σκέιτμπορντ Νάιτζα Χιούστον ήρθε τρίτος στο αγώνισμά του, αφού κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο. Σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού People, μετά από λίγες μέρες το εξωτερικό του μεταλλίου άρχισε να αλλοιώνεται σε σημείο που να δείχνει ξεβαμμένο και φθαρμένο.

«Όταν πήρα το μετάλλιο στα χέρια μου ήταν σε καταπληκτική κατάσταση. Πραγματικά έλαμπε», είπε ο αθλητής και συμπλήρωσε: «Το φορούσα συνέχεια στον λαιμό μου και φυσικά ήρθε σε επαφή με το δέρμα μου, πόσω μάλλον με τον ιδρώτα μου. Το έδωσα και σε κάποιους φίλους μου που ήθελαν να βγουν φωτογραφία με αυτό. Το αποτέλεσμα ήταν λίγες μέρες μετά το μετάλλιο να είναι σε κακή κατάσταση, ξεβαμμένο και φθαρμένο».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Οργανωτική Επιτροπή «Παρίσι 2024» έχει λάβει γνώση του περιστατικού και σύμφωνα με εκπρόσωπό της «ερευνά την υπόθεση προκειμένου σε συνεργασία με το Νομισματοκοπείο της Γαλλίας να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί με το συγκεκριμένο μετάλλιο κι αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό».

Δείτε φωτογραφίες από το φθαρμένο μετάλλιο ΕΔΩ και ΕΔΩ

(Με πληροφορίες από enikos. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί