Η άτυχη στιγμή Αμερικανίδας καταδύτριας της έδωσε το απόλυτο μηδέν και εκείνη…”τα έβαλε” με τον Θεό!(vid)

Η Αμερικανίδα καταδύτρια που σημείωσε το μηδέν στους Ολυμπιακούς Αγώνες μίλησε για τη στιγμή που τη "στοίχειωσε".

Η Άλισον Γκίμπσον προσπαθούσε να εξασφαλίσει τη θέση της στους ημιτελικούς των 3 μέτρων κατάδυσης γυναικών νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν αποφάσισε να κάνει μια δύσκολη κίνηση.

Αν κατάφερνε να πετύχει μια δύσκολη άσκηση η Γκίμπσον θα μπορούσε σχεδόν να είχε εγγυηθεί τη θέση της στον επόμενο γύρο.

Δυστυχώς για την καταδύτρια των ΗΠΑ, η κακή εκτέλεση της απέφερε το απόλυτο μηδέν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η κατάδυση είχε ως αποτέλεσμα η Γκίμπσον να χτυπήσει τα πόδια και τις φτέρνες της στη σανίδα, με την πρόσκρουση να την κάνει να χάσει την ορμή της και να βουτάνε πρώτα τα πόδια της μέσα στο νερό.


Η άτυχη αθλήτρια μίλησε μετά το τρομακτικό λάθος, λέγοντας στο Reuters: «Προφανώς, η σημερινή μέρα δεν πήγε όπως ήθελα, αλλά νομίζω ότι μπορώ να μάθω μέσα από κάθε εμπειρία και ελπίζω πραγματικά η επόμενη γενιά αθλητών να αναγνωρίζει ότι ακόμα και στις χειρότερες στιγμές μποροεί να συνεχίζει να αγωνίζεται και να προχωράει με θάρρος.

Σίγουρα πόνεσα. Αλλά ένα πράγμα που λέω είναι ότι ελπίζω ότι όποιος παρακολουθεί μπόρεσε να δει πώς είναι να σηκώνεται κανείς και να συνεχίζει ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλει. Πρόκειται για αγώνα».

Μιλώντας στο δικό της Substack, έγραψε : “Ρώτησα τον Θεό γιατί αυτό, τόσες φορές. Με κάλεσαν ξανά στην κατάδυση πριν από ένα χρόνο. Κέρδισα εθνικούς αγώνες. Προκρίθηκα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Απλώς για να τερματίσω με καρδιά κομμάτια, θυσίασα τον εαυτό μου για να το αξίζω, δεν είναι δίκαιο».

Και συνέχισε: “Τις τελευταίες 24 ώρες, έκλαψα και ήμουν θυμωμένη. Ρώτησα, “γιατί ένας καλός Θεός θα μου επέτρεπε να φτάσω σε αυτό το στάδιο μόνο και μόνο για να μου επιτρέψει να συντριβώ μπροστά στον κόσμο;». Αυτό είναι δύσκολο και η πίστη μου έχει δοκιμαστεί.

“Δεν ξέρω το σχέδιο του Θεού. Δεν ξέρω γιατί θα το επέτρεπε αυτό, αλλά πρέπει να συνεχίσω να επιμένω και ελπίζω ότι η προθυμία μου να επιμείνω και να αγωνιστώ μπορεί να εμπνεύσει τους γύρω μου.”

Η οδυνηρή στιγμή έγινε γρήγορα viral στα social media και η Γκίμπσον βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα για τους λόγους που δεν θα ήθελε ποτέ.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί