Φεστιβάλ γουρουνοπούλας…Pig Floyd στο Κλιμέντι Κορινθίας! Το βίντεο που έγινε viral

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από το φεστιβάλ στην Κορινθία, με τους ήχους των Pink Floyd και την παραδοσιακή γουρουνοπούλα στα τραπέζια.

Η πρωτότυπη ιδέα…υλοποιήθηκε για δεύτερη φορά στην Κορινθία και συγκεκριμένα στο χωριό Κλημέντι με το μουσικό φεστιβάλ που έχει τον χιουμοριστικό τίτλο Pig(γουρούνι) Floyd, το οποίο εκτός από τους ήχους του συγκροτήματος, περιελάμβανε και την παραδοσιακή γουρουνοπούλα.

Το όνομα του φεστιβάλ προήλθε από την ιδέα των διοργανωτών να συνδυάσουν την αγάπη τους για τους Pink Floyd με την… γουρουνοπούλα! Σύμφωνα με τους διοργανωτές η είσοδος στο φεστιβάλ ήταν 23 ευρώ και το μενού περιελάμβανε:

Γουρνοπούλα κριτσανιστή, χειροποίητη χορτόπιτα, χωριάτικη σαλάτα, φέτα, τζατζίκι, φρεσκοτηγανισμένες πατάτες και ζυμωτό ψωμί στον ξυλόφουρνο.

Για τους όσους ήθελαν να φάνε νηστήσιμα το κυρίως πιάτο περιελάμβανε μπριάμ από ντόπια λαχανικά. Όπως ήταν αναμενόμενο το φεστιβάλ σχολιάστηκε ποκιλοτρόπως και στα κοινωνικά δίκτυα, με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ στην Κορινθία μάλιστα εμφανίστηκαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου και έδωσαν ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι του 2025.

Μόνο στην Ελλάδα αυτά!

(Με πληροφορίες από newsit. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί