Η πιο βραβευμένη αθλήτρια όλων των εποχών επιδεικνύει με καμάρι το μενταγιόν…κατσίκας που φοράει στο λαιμό της(vid)

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 είδαν την Αμερικανίδα Ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής να φεύγει από το Παρίσι με 11 Ολυμπιακά μετάλλια, συμπεριλαμβανομένων επτά χρυσών, δύο ασημένιων και δύο χάλκινων.

Η 27χρονη, κέρδισε επάξια όπως λένε τον τίτλο της GOAT (όρος που σημαίνει ως ο «καλύτερος όλων των εποχών», δηλαδή “Greatest Of All Time”, ισχυρίζονται), εξ’ ού και το προσαρμοσμένο μενταγιόν κατσίκας το οποίο είχε σχεδιαστεί προσωπικά για την αθλήτρια από μια καλιφορνέζικη κατασκευάστρια κοσμημάτων. Το τρισδιάστατο ζώο από λευκόχρυσο είχε φιλοτεχνηθεί στο χέρι με σχολαστική ακρίβεια και στολίστηκε με 546 διαμάντια. Ένα μικρό χρυσό κολιέ, με πέντε ολυμπιακά δαχτυλίδια, παραγγέλθηκε επίσης για την Μπάιλς.

Το σύμβολο της κατσίκας φαίνεται επίσης σε αρκετές από τις στολές γυμναστικής που φοράει η Σιμόν Μπάιλς, δείχνοντας να το τιμά ιδιαιτέρως στις εμφανίσεις της.


Μέσω του Instagram, η Χέλλερ εξήγησε τη διαδικασία πίσω από την κατασκευή των κολιέ:

«[Το κολιέ GOAT] αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή της, την επιμονή και το πνεύμα που έχει εμπνεύσει γενιές», γράφει η λεζάντα. «Η Σιμόν φοράει επίσης το κολιέ των Ολυμπιακών δαχτυλιδιών, μια άλλη κατά παραγγελία δημιουργία που γιορτάζει το ταξίδι της σε πολλούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτά τα περιδέραια χρησιμεύουν ως αναπαραστάσεις της δύναμης και της έμπνευσής της, ενσωματώνοντας την ουσία της εξαιρετικής καριέρας της.


«Κάθε κομμάτι είναι μια απόδειξη της διαρκούς κληρονομιάς ενός αληθινού πρωταθλητή».

Το σύμβολο της κατσίκας είναι ένα σύμβολο που έχει βαθιά απήχηση για την Μπάιλς. Μιλώντας για το κολιέ της, είπε στους παρευρισκόμενους: “Είναι μια μικρή ωδή… σε πολλούς αρέσει. Πάντα με αποκαλούν GOAT, οπότε σκέφτηκα ότι θα ήταν πραγματικά ξεχωριστό αν έφτιαχνα ένα. Στο βίντεο λέει ακόμα ότι “είναι ένα στο είδος του, άλλοι το λατρεύουν και άλλοι το μισούν“.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί