Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και το τεράστιο άγαλμα…της γυναίκας του στην αυλή τους!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και δισεκατομμυριούχος του Facebook έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους θαυμαστές του στο Διαδίκτυο, αφού αποκάλυψε ένα ασυνήθιστο....δώρο που έκανε στη γυναίκα του.

Ο Ζούκερμπεργκ και η Πρισίλα Τσαν είναι παντρεμένοι για πάνω από μια δεκαετία και έχουν μαζί τρεις κόρες, τη Μαξίμα, τον Αύγουστο και την Αυρηλία.

Με μια δημοσίευση στο Instagram του νωρίτερα σήμερα, ο Ζούκερμπεργκ μοιράστηκε μια φωτογραφία της γυναίκας του να ποζάρει δίπλα σε ένα γιγάντιο γλυπτό της που βρίσκεται στην αυλή του ζευγαριού.

Το γλυπτό σε φυσικό μέγεθος σχεδιάστηκε από τον καλλιτέχνη Daniel Arsham που ειδικεύεται στην κατασκευή γλυπτών τόσο για σχεδιασμό όσο και για χρήση.

Ο Ζούκερμπεργκ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: “Επαναφέροντας τη ρωμαϊκή παράδοση φτιάχνοντας γλυπτά της γυναίκας σου. Ευχαριστώ @/danielarsham.”

Το ρεαλιστικό άγαλμα έχει ανοιχτό μπλε χρώμα και έναν ασημί μανδύα που τυλίγεται γύρω από το σώμα της.


Ο Ζούκερμπεργκ έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη σχέση του με την σύζυγό του: «Είναι εξαιρετική, είναι γιατρός και καταλαβαίνει πολλά περισσότερα πράγματα για τη βιολογική επιστήμη από εμένα και μπορούμε να μάθουμε πολλά μαζί», συνέχισε.

Το ζευγάρι γιόρτασε επίσης την 20η επέτειο μαζί ως σύντροφοι το 2023.

Σε μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε στο Facebook, ο Ζούκερμπεργκ έγραψε : “20 χρόνια από το πρώτο μας ραντεβού. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι που μου έκαναν οι φίλοι μου στο κολέγιο.

“Της ζήτησα να βγούμε, αλλά της είπα ότι θα έπρεπε να βγούμε σύντομα γιατί μπορεί να μου έμειναν μόνο λίγες μέρες. Αργότερα ξεκίνησα το Facebook, παντρευτήκαμε και τώρα έχουμε τρία υπέροχα κορίτσια. Τι τρελό ταξίδι.”

Δείτε ΦΩΤΟ ΕΔΩ

photo: epa-epa

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί