«Οι ΗΠΑ καταρρέουν»: Αμερικανός πρώην στρατιωτικός υπηρετεί στις ρωσικές Ε.Δ., vid

«Δεν είναι καλό για τις ΗΠΑ, που έχουν χρέος πολλών τρις δολαρίων, να παρέχουν άρματα εκατομμυρίων δολαρίων και να εκτοξεύουν πυραύλους που σκοτώνουν αθώους ανθρώπους».

Ένας Αμερικανός με ρωσική υπηκοότητα που υπέγραψε σύμβαση με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας εκτελεί καθήκοντα με στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας ως μέρος του σχηματισμού της Ομάδας Tsentr.

Ο πρώην Αμερικανός πολίτης και τώρα πλέον Ρώσος στρατιωτικός με το εκτελεί καθήκοντα ως πιλότος αναγνώρισης drone σε μια διμοιρία UAV.

Η «Boston» υπηρέτησε για δέκα χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, στη συνέχεια στην Εθνοφρουρά της Μασαχουσέτης για αρκετά χρόνια και για δύο χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος.

Μετά από μια βαθιά βουτιά στη διεθνή πολιτική, αποφάσισε να επισκεφθεί τη Ρωσία και αργότερα αποφάσισε να ενταχθεί στις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις και να υπογράψει συμβόλαιο με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Υποστηρίζει πως οι συμπατριώτες του θα πρέπει να αρχίσουν να εμπιστεύονται ανεξάρτητα ΜΜΕ και να κάνουν τη δική τους έρευνα, λέγοντας πως στην πραγματικότητα τα γεγονότα στην Ουκρανία ξεκίνησαν το 2014 με την δυτική εμπλοκή στη χώρα.

«Δεν είμαι προδότης! Οι ΗΠΑ και η Ρωσία δεν είναι σε πόλεμο. Οι ΗΠΑ έχουν κάνει πράγματα που είναι τρομερά προκλητικά. Πιστεύω πως στο εγγύς μέλλον εκείνοι που είναι υπεύθυνοι στη χώρα μου για όσα γίνονται εδώ θα πρέπει να βρεθούν προ των ευθυνών τους. Μπορούμε να είμαστε φίλοι με τη Ρωσία»:

ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί