Παιχνίδι της μοίρας; Ο συνέταιρος του αγνοούμενου μεγιστάνα σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγες ώρες πριν το ναυάγιο

Σβήνουν και οι τελευταίες ελπίδες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων μετά το ναυάγιο του πολυτελούς ιστιοφόρου γιοτ Bayesian ανοιχτά του Παλέρμο της Σικελίας χθες τα ξημερώματα (19.08.24).

Μόλις μία φράση, «δεν το περιμέναμε», κατάφερε να αρθρώσει από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ο καπετάνιος της θαλαμηγού, που βυθίστηκε από τον ισχυρό ανεμοστρόβιλο ανοιχτά της Σικελίας.

Ανάμεσα στους αγνοούμενους είναι και ο Βρετανός μεγιστάνας Μάικ Λιντς, όπως και η 18χρονη κόρη του. Ο μεγιστάνας Λιντς είχε οργανώσει το ταξίδι, θέλοντας να γιορτάσει μαζί με φίλους του την αθώωσή του σε ποινική δίκη, αφού έναν χρόνο βρισκόταν σε κατ΄οίκον περιορισμό.


Επίσης, ο πρόεδρος της Morgan Stanley International Τζόναθαν Μπλούμερ και στενός φίλος του Μάικ Λιντς αγνοείται μετά το ναυάγιο, όπως και η σύζυγός του και ο δικηγόρος Κρις Μορβίλο.

Σκοτώθηκε στο δρόμο λίγες ώρες πριν βυθιστεί το πολυτελές γιοτ
Στο μεταξύ, ο Στίβεν Τσάμπερλεν, ο συνέταιρος και συγκατηγορούμενος του Λιντς σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα λίγες ώρες πριν το ναυάγιο.

Οι δύο άντρες είχαν κατηγορηθεί για απάτη στις ΗΠΑ, μετά την πώληση για 11 δισεκατομμύρια δολάρια του λογισμικού Autonomy. Και οι δύο για την υπόθεση αυτή, αθωώθηκαν.

Χθες, ο δικηγόρος του Στίβεν Τσάμπερλεν ανακοίνωσε ότι το περασμένο Σάββατο, ενώ έτρεχε σε δρόμο, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του.

Ο Τσάμπερλεν, ήταν ο πρώην αντιπρόεδρος των οικονομικών στο Autonomy, ενώ ριν από τη δίκη του στις ΗΠΑ, υπήρξε ο πρώην επικεφαλής επιχειρησιακός διευθυντής της βρετανικής εταιρείας ασφάλειας στον κυβερνοχώρο Darktrace.

(Με πληροφορίες από newsit.gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί