Γερουλάνος: Στο Σικάγο για το συνέδριο των Δημοκρατικών – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Στο Σικάγο βρίσκεται ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος παρακολουθεί το Συνέδριο των Δημοκρατικών μετά από πρόσκληση του Έντυ Ζεμενίδη

Είχε επαφές με Δημοκρατικούς αξιωματούχους αναφορικά κυρίως με θέματα εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ στα Βαλκάνια και την Μέση Ανατολή.

Ο Παύλος Γερουλάνος συζήτησε με Γερουσιαστή από το New Jersey, Cory Booker, το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Robert Menendez, με την αντικυβερνήτη της Καλιφόρνιας Ελένη Κουναλάκη, με το ηγετικό στέλεχος της American Jewish Committee, Allan Reich και με τον πρώην μόνιμο αντιπρόσωπο των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, Ivo Daalder.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

«Το Σικάγο γιορτάζει. Αμερικάνικες σημαίες κυματίζουν παντού. Ενθουσιασμένοι και αισιόδοξοι άνθρωποι τρέχουν από εκδήλωση σε εκδήλωση» αναφέρει σε άρθρο του στο tovima.gr με τίτλο «Game Changers», στο οποίο περιγράφει την αισιοδοξία που επικρατεί στο Δημοκρατικό κόμμα, ύστερα από την απόφαση του απερχόμενου Προέδρου, Τζο Μπάιντεν, να αποσυρθεί από την κούρσα. «Δυναμική και αισιόδοξη, στέκεται με άνεση μπροστά στις κάμερες και λέει τα πράγματα όπως τα νιώθει και όπως τα βλέπει. Σε μια μέρα μάζεψε όλους τους συνέδρους με το μέρος της. Σε μια εβδομάδα μάζεψε το απίστευτο ποσό των 150 εκατομμυρίων δολαρίων, κυρίως από μικρές δωρεές. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα επικεντρώθηκε στην ατζέντα της, και προσέθεσε θέματα στην δημόσια συζήτηση όπως τα ολιγοπώλια και η αισχροκέρδεια (ακούει ο κ. Μητσοτάκης;). Πριν προλάβουν να αντιδράσουν, με αποστομωτική απλότητα, είπε τον Τραμπ και τον Βανς ακριβώς αυτό που πολλοί έχουμε στο μυαλό μας: «περίεργους» (weird)», ανέφερε ο κ. Γερουλάνος.

(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί