Τουρίστες τρέχουν πανικόβλητοι από το μένος των ανεμοστρόβιλων στην Σικελία!ΒΙΝΤΕΟ

Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου με τουρίστες να τρέχουν έντρομοι για να σωθούν από το μένος της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε αυτή την εβδομάδα τη νότια Ιταλία, προκαλούν τρόμο.

Την ίδια ημέρα που συνέβη το μοιραίο ναυτικό δυστύχημα στο Παλέρμο, ένας τεράστιος ανεμοστρόβιλος απείλησε σκάφη και ανθρώπους που έκαναν διακοπές στα ενδότερα της Ιταλίας.

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που η δίνη του ανεμοστρόβιλου «σάρωσε» τη Δευτέρα μια παραλία στην περιοχή Καμπανία, στη Σικελία, σηκώνοντας στον αέρα ομπρέλες και βαριά αντικείμενα, με τους ανθρώπους να τρέχουν για να σώσουν τη ζωή τους.


Μια μητέρα τρέχει κρατώντας στην αγκαλιά το παιδί της, ενώ ο ανεμοστρόβιλος από πίσω φαίνεται σαν να την καταδιώκει και να πετάει αντικείμενα ψηλά πάνω από τα κεφάλια της οικογένειας.

Στο μεταξύ, οι ισχυρές νεροποντές που συνοδεύονται από ανεμοστρόβιλους συνέχισαν και χθες να σπέρνουν την καταστροφή στην Ιταλία, με τα βίντεο από την παραλία στην περιοχή Basilicata να δείχνουν το ισχυρό φαινόμενο να διαπερνά μια σειρά από ξαπλώστρες.

Οι τουρίστες αντίκρισαν τον γαλάζιο ουρανό να σκοτεινιάζει απότομα και την ισχυρή δίνη του ανεμοστρόβιλου να σηκώνει την άμμο της παραλίας στον αέρα.

Ο δυνατός ανεμοστρόβιλος, ξαφνικά ορμάει προς την ομάδα των τρομοκρατημένων τουριστών, οι οποίοι αρχίζουν να τρέχουν να καλυφθούν, ενώ στη συνέχεια αρχίζει να υποχωρεί.

Ο Ιταλός μπλόγκερ που ασχολείται με τον καιρό, Federico Pavan, μοιράστηκε το βιντεοληπτικό υλικό, γράφοντας στο X: «Ένας ακόμη υδροστρόβιλος προσγειώθηκε σήμερα στο άκρο της νοτιοανατολικής Basilicata, χτυπώντας μια ακόμη οργανωμένη παραλία». Σημείωσε πως όλοι ήταν καλά στην υγεία τους, παρά τη σφοδρότητα του ανεμοστρόβιλου.

(Με πληροφορίες από iefimerida. gr / Photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί