Νέα απόπειρα εισβολής 240χλμ μακριά από το Κουρσκ!! Νατοϊκός κλοιός κατά Πούτιν

Το ουκρανονάτο ψάχνει πρόσφορο έδαφος για νέα εισβολή σε ρωσική επαρχία!

Οι ρωσικές δυνάμεις απέτρεψαν τη διείσδυση στη ρωσική επικράτεια ουκρανικής ομάδας δολιοφθοράς και αναγνώρισης μέσω των συνόρων στη δυτική περιφέρεια Μπριάνσκ της Ρωσίας, σε απόσταση περίπου 240 χιλιομέτρων από την περιοχή από την οποία οι ουκρανικές δυνάμεις πραγματοποίησαν την έφοδό τους στη γειτονική της ρωσική περιφέρεια Κουρσκ, δήλωσε σήμερα Ρώσος αξιωματούχος.

Η Ρωσία ανακοίνωσε χθες, Τετάρτη, ότι οι δυνάμεις της προωθούνται στην ανατολική Ουκρανία και ότι έχουν αρχίσει να απωθούν τις ουκρανικές δυνάμεις στην περιφέρεια Κουρσκ, αν και υψηλόβαθμος διοικητής προειδοποίησε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις ανασυντάσσονται πιθανόν για να εξαπολύσουν άλλη επίθεση.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη της Μπριάνσκ Αλεξάντερ Μπογκομάζ, συνοριοφύλακες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας και μονάδες του ρωσικού στρατού απώθησαν χθες επίθεση ουκρανικής ομάδας σαμποτάζ και αναγνώρισης.

Ο Ρώσος αξιωματούχος διευκρίνισε ότι η απόπειρα διείσδυσης στο ρωσικό έδαφος έγινε στην περιοχή Κλίμοβο, η οποία συνορεύει με την περιφέρεια Τσερνίχιβ της Ουκρανίας.

Μόλις χθες εξάλλου θυμίζουμε πως ουκρανικά drones είχαν σχεδιάσει να ανατινάξουν την μεγαλύτερη χωματερή της περιοχής και να την πυρπολήσουν, εκτοξεύοντας ένα τεράστιο τοξικό σύννεφο που θα επηρέαζε χιλιάδες κατοίκους και εκτάρια γης.

Η περιφέρεια Μπριάνσκ βρίσκεται βορειοδυτικά της Κουρσκ, όπου ουκρανική εισβολή βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρχές Αυγούστου.

Οι τρεις επαρχίες, Μπριάνσκ, Κουρσκ και Μπέλγκοροντ, που συνορεύουν με την Ουκρανία έχουν τεθεί σε επιφυλακή και κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μετά τις ανησυχίες Ρώσων Στρατηγών για επιδρομές «εχθρικών στρατιωτικών».

Μόνο στο Κουρσκ πάνω από 120 χιλιάδες πολίτες έχουν εκκενώσει τις εστίες τους μέσα σε δύο εβδομάδες, για να μη συλληφθούν σαν όμηροι, σύμφωνα με την επίσημη on camera εντολή του παράνομου (έχει λήξει η θητεία του και δεν έκανε εκλογές) καθεστώτος Ζελένσκυ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-ANP photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί